Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Tag med på et fantastisk LEGO Ninjago eventyr

Endelig er de velkendte LEGO Ninjago figurer også kommet på Netflix herhjemme, hvor de første 26 afsnit nu kan ses. Serien har længe kunne ses på Netflix USA.

I LEGO Ninjago – Masters of Spinjitzu står vores fire ninjahelte: Lloyd, Kai, Jay og Cole over for en ny farlig fjende.

Lloyd Garmadon – søn af deres ærkefjende Lord Garmadon – har sluppet fire ældgamle ondskabsfulde slangeracer med magiske våben og enestående kræfter løs. Et forladt skib bliver det nye ninja hovedkvarter, og den opfindsomme Jay forvandler det til et flyvende fort.

KØB DE NYE LEGO NINJAGO FILM PÅ DVD FOR KUN 49,-

Ninja våbnene viser sig at indeholde flere kræfter end man kan se med det blotte øje, og sensei Wu lærer ninjaerne at forvandle deres våben til stærke fartøjer, som kan hjælpe dem i kampen mod slangerne.

Der opstår dog splittelse blandt ninjaerne, da de hører om en ældgammel legende: En ninja vil nemlig blive større end alle andre ninjaer og forvandles til Den Grønne Ninja, som skal kæmpe den ultimative kamp… men hvem?

NYE FILM OG SERIER FOR BØRN PÅ NETFLIX

Glæd dig til at følge Lloyd, Kai, Jay og Cole i dette fantastiske LEGO eventyr, der ikke kun vil underholde familiens yngste.

De to første sæsoner af LEGO Ninjago – Masters of Spinjitzu serien kom på Netflix den 2. november 2014.

Se traileren til LEGO Ninjago (Engelsk)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.