Kategorier
GUIDES

Fjern de gule undertekster på Netflix

Et tilbagevendende spørgsmål fra mange Netflix-brugere er: Hvordan fjerne man de gule undertekster på Netflix og får dem gjort hvide på stort baggrund.

Første gang du ser en film på Netflix med undertekster vil underteksterne være gule med sort skygge.

Det skyldes, at Netflix er fra USA hvor man de få gange der er brug for at undertekste noget, bruger den gule farve, som skulle være lettere at se på en hvid baggrund.

Herhjemme er vi dog vant til, at underteksterne er hvide på en sort bjælke og derfor ødelægger det vores oplevelse af en film, hvis underteksterne er gule. Heldigvis er det super nemt at få bragt ‘orden i tingene’ og lavet underteksterne på Netflix om til det vi danskere synes er normalt.

Videoguide: Sådan fjerner du de gule undertekster på Netflix

Trin-for-trin guide til at fjerne de gule undertekster

  • Log ind på Netflix.com
  • Gå op i øverste højre hjørne under din profil
  • Vælg: Din konto
  • Vælg: Underteksters udseende
  • Lav dine ændringer i størrelse, farve, skygger, bjælke og skrifttype
  • Tryk ‘Gem’

Hvis du har oprettet profiler til medlemmerne i din husstand, så husk at du skal ændre underteksternes udseende i alle profilerne. Det betyder også, at hvis en af familiens medlemmer helst vil have gule eller grønne undertekster kan det nemt lade sig gøre.

Ser du Netflix på Apple TV? Sådan fjerner du de gule undertekster på Apple-TV.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.