Kategorier
BREAKING FILM

‘Safety Not Guaranteed’ på Netflix

Filmen Safety Not Guaranteed, som nu kan ses på Netflix, er noget så sjældent som en romantisk komedie med et strejf af sci-fi.

Filmen følger de tre reportere Darius (Aubrey Plaza), Jeff (Jake Johnson) og Arnau (Karan Soni) får af deres redaktør til opgave at finde frem til manden bag en annonce i avisen, hvor der søges efter en rejsekompagnon…som vil rejse tilbage i tiden!

Annoncen tilhører Kenneth (Mark Duplas), en mystisk excentriker, som hævder at kunne rejse i tiden. I håb om en vild historie og lidt gratis ferie tager de ud på en rejse, som vil forandre deres liv for altid…

Safety Not Guaranteed er en spøjs film, men virkelig godt skruet sammen og bestemt værd at se. Filmen vandt en pris ved Sundance Filmfestivalen i Berlin i 2012 for årets bedste manuskriptforfatter.

Safety Not Guaranteed kom på Netflix den 1. november 2014.

Se traileren til ‘Safety Not Guaranteed’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.