Kategorier
BREAKING KOMMENDE FILM & SERIER NYHEDER

Nye film og serier på Netflix i april 2017

Der er masser af nye film og serier på plakaten hos Netflix årets første forårsmåned. Streamingtjenesten har netop løftet lidt af sløret for, hvad du kan glæde dig til i april 2017.

Dette er naturligvis ikke en komplet liste, men blot en lille teaser for, hvad du blandt andet kan se frem til.

Her på redaktionen glæder vi os naturligvis til, at se Better Call Saul sæson 3 og sidste sæson af The Get Down, der fortæller historien om hvordan hiphoppen opstod i slutningen af 70’erne i New York. Er du til krimier kan du roligt glæde dig til sæson 2 af den walisiske krimiserie Hinterland og hvis du går med en lille iværksætter i maven bør du helt klart se serien Girlboss, der får premiere på Netflix i april.

Serienyheder på Netflix til april 2017

1. april 2017 – Hinterland sæson 2 (Mord i Wales / Y Gwyll)

Der er godt nyt til krimielskere. Den walisiske krimiserie Hinterland sæson 2 kommer snart på Netflix Danmark. Serien hedder også Y Gwyll, der på walisisk betyder tusmørke. Serien handler om kriminalinspektøren Tom Mathias (Richard Harrington), der er en betjent med mange personlige problemer. Efter eget ønske forlader han London for i stedet at slå sig ned på landet i det vestlige Wales.

1. april 2017 – Frikendt sæson 1 (Frikjent)

Den norske dramaserie Frikendt (Frikjent) får snart premiere på Netflix. Forretningsmanden Aksel vender tilbage til sin norske hjemstavn 20 år efter, at han blev frikendt for mordet på ungdomskæresten Karine, men både familie og gamle venner giver ham en kølig modtagelse. Samtidig er kystsamfundets store virksomhed, der ejes af Karines mor, i fare for at lukke. Glæd dig til en stærk dramaserie om forbrydelse og forsoning.

4. april 2017 – Chewing Gum sæson 2

Serien Chewing Gum handler om den jomfruelige Tracey (Michaela Coel), der har fået en stærkt religiøs opdragelse. Hun er nu klar til at udleve sit potentiale og det første skridt er at prøve sex. Hun dropper sin forlovede Ronald (Robert Lonsdale) og kaster sin kærlighed på den unge digter Conner (John Macmillan). Politiken skrev om serien: “Stærkt underholdende britisk situationskomedie vrimler med djærve og bramfri typer”

7. april 2017 – The Get Down sæson 2

The Get Down sæson 2 er sidste kapitel i Baz Luhrmanns storslåede historie om hiphoppens spæde begyndelse i New York City i slutningen af 70’erne. De unge talenter i South Bronx jagter deres drømme og de halsbrækkende rytmer, der kommer til at transformere musikbranchen.

11.april 2017 – Better Call Saul sæson 3

Denne Emmy-nominerede forhistorie til Breaking Bad følger advokaten Jimmy McGill og hans forvandling til den skruppelløse advokat Saul Goodman. Glæd dig til Better Call Saul sæson 3, der kommer på Netflix den 11. april, dagen efter afsnittet har haft premiere på den amerikanske tv-station AMC.

https://www.youtube.com/watch?v=lg46JNrVCvk

14. april 2017 – Chelsea sæson 2

Netflix er nu klar med endnu en sæson af deres første talkshow, Chelsea. Det er den amerikanske komiker, skuespiller og tv-vært Chelsea Handler, der står bag talkshowet, der er alt andet end et traditionelt talkshow med en vært, der kun sidder bag et skrivebord. Første sæson bestod af 90 udsendelser, men det tal bliver kraftigt beskåret i den nye sæson. Fremover vil der kun kom et nyt talkshow om ugen, mod tidligere tre ugentlige udsendelser.

Chelsea Netflix sæson 2 l

21. april 2017 – Girlboss sæson 1

Girlboss handler om kvinden bag modeimperiet Nasty Gal, Sophia Amoruso (Britt Robertson). I serien følger vi Amoruso, der som 22-årig begyndte at sælge vintagetøj på eBay. I en alder af blot 28 år, havde Amoruso opbygget en millionforretning under navnet Nasty Gal.

21. april 2017 – Bill Nye Saves The World sæson 1

Netflix er med Bill Nye Saves The World klar med endnu et talkshow. Stilen er dog langt fra et traditionelt talkshow og emnerne i Bill Nye Saves The World spænder fra videnskab til alvorlige hverdagsting som religion og politik.

21. april 2017 – Hot Girls Wanted: Turned On sæson 1

Netflix er klar med fortsættelsen til deres 2015-dokumentar Hot Girls Wanted, der tegnede et billede af hverdagen i pornobranchen. Fortsættelsen er en serie bestående af seks afsnit, som hver vil fokusere på hvordan sex og moderne teknologi har haft betydning for menneskers liv. Serien fik verdenspremiere på Sundance Film Festivalen i januar.

28. april 2017 – Dear White People sæson 1

Serien Dear White People er baseret på spillefilmen af samme navn fra 2014. Her følger vi en flok studerende på det overvejende hvide Ivy League-universitet. Både filmen og serien er inspireret af en autentisk episode fra USA, hvor rige hvide studerende holdt fest klædt ud som sorte. Serien titel har vakt masser af opsigt særligt i USA.

https://www.youtube.com/watch?v=kvulsveZeTE

Nye film på Netflix til april 2017

1. april 2017 – Når du mindst venter det (2003)

Harry Sanborn (Jack Nicholson) er en uforbederlig skørtejæger, hvis libido er meget yngre end hans alder. Under det, der skulle have været en romantisk weekend med hans seneste erobring Marin (Amanda Peet), får Harry pludselig smerter i brystet. Marins mor Erica (Diane Keaton), der er en succesfuld manuskriptforfatter, plejer den syge Harry, og pludselig begynder Harry at forelske sig i hende. Harry har normalt ingen interesse for kvinder på sin egen alder.

1. april 2017 – Kidnapping Mr. Heineken (2015)

Fire barndomsvenner besluttede sig i 1984 for at udføre det, der senere skulle blive kaldt ”århundredets forbrydelse”.  De kidnappede Freddy Heineken (Anthony Hopkins), arving og drivkraft bag Heineken-imperiet, og en af verdens rigeste mænd. Cor van Hout (Jim Sturgess), bandens enigmatiske leder og strateg, og dengang endnu ukendt af politiet, stod bag den vovede plan, der udløste den største løsesum, der nogensinde er blevet betalt for en kidnappet person. Størstedelen af pengene er endnu ikke blevet fundet.

1. april 2017 – Playing It Cool (2015)

Chris Evans spiller en manuskriptforfatter, der gerne vil skrive actionfilm, men hans agent insisterer på, at han først skal skrive en kærlighedsfilm. Problemet er bare, at han ikke tror på kærligheden, og han hader tanken om at binde sig. Men så møder han en kvinde, som han tror kan få ham til at ændre mening og hjælpe ham med at skrive om kærligheden, lige indtil han opdager, at hun er forlovet. Kan han overvinde sin frygt for at binde sig og sin mangel på erfaring med romantik, så han kan vinde hendes hjerte?

5. april 2017 – The Tourist (2010)

Frank (Johnny Depp) er en amerikansk turist, der er rejst til Italien for at komme sig over et knust hjerte. Elise (Angelina Jolie) er en ekstraordinær kvinde, der bevidst sørger for at deres veje mødes. Med det betagende Venedig som baggrund søger Frank at starte en romance. Men som romancen skrider frem opdager Fransk, at han er den jagede i forholdet. De to fanges ind i et net af intrige og fare.

https://www.youtube.com/watch?v=GrqpKEOF8uw

 7. april 2017 – Win It All (2017)

Win It All handler om  gambleren Eddie Garrett (Jake Johnson), der taber mere end han vinder. Ja, faktisk vinder han næsten aldrig. Han siger ja til hjælpe med en bekendt, der er på vej i fængsel med at opbevare en rygsæk. Da han opdager, at der er penge i rygsækken, kan han ikke styre sin lyst og bruger alle pengene til at gamble med……og igen taber han stort. Hun har han kun få dage til at få skaffe pengene inden hans bekendt kommer ud af fængslet igen.

14. april 2017 – Tramps (2016)

Filmen handler om Danny (Callum Turner), der trækkes ind i en lyssky aftale og tvinges til at aflevere en mappe. Ved en fejl aflevere Danny den forkerte mappe og ender pludselig på en vild tur med en smukke chauffør i forsøget på at få den rigtige mappe tilbage.

14. april 2017 – Sandy Wexler (2017)

Denne film følger Sandy Wexler (Adam Sandler), en talentspejder med base i Los Angeles i 1990’erne, som repræsenterer en gruppe excentriske klienter i udkanten af underholdningsbranchen. Hans målbevidste arbejde sættes på prøve, da han forelsker sig i sin nyeste klient, Courtney Clarke (Jennifer Hudson), en utrolig talentfuld sanger, som han opdager i en forlystelsespark.

https://www.youtube.com/watch?v=aTpLeAiwy7E

15. april 2017 – Nattens dæmoner 2 (2016)

Glæd dig til efterfølgeren til Nattens Dæmoner fra 2013, der er blevet kåret som verdens bedste gyserfilm. Nattens Dæmoner 2 er baseret på de virkelige paranormale efterforskere Lorraine og Ed Warren, der denne gang rejser til det nordlige London for at hjælpe en enlig mor med fire børn, som er alene i et hjemsøgt hus.

17. april 2017 – Southpaw (2016)

‘Southpaw’ fortæller historien om Billy ’The Great’ Hope – regerende mellemvægtsbokser, der med sin uortodokse boksestil blev kendt som en yderst brutal og aggressiv fighter. Drevet af sin egen følelse af utilstrækkelighed og et stort behov for kærlighed, penge og berømmelse har han kæmpet for alt, hvad han drømte om. Men en tragisk ulykke får Billys liv til at falde fra hinanden, og nu er han tvunget til at se sine egne dæmoner i øjnene og indse, at man ofte er sin egen værste fjende.

19. april 2017 – Jack And Jill (2015)

Jack Sadelstein (Adam Sandler) er en glad familiefar og succesfuld reklamemand i Los Angeles. Han har en smuk kone (Katie Holmes) samt børn. Den idylliske familie frygter hvert år besøget fra Jacks indentiske tvillingesøster Jill (også Adam Sandler). Jill har det med at gå Jack ret meget på nerverne og da hun beslutter at forlænge sit besøg i L.A. begynder tingene virkeligt at gå skævt.

21. april 2017 – Sand Castle (2017)

FIlmen Sand Castle følger en gruppe amerikanske soldater efter invasionen af Irak i 2003. Menig Matt Ocre (Nicholas Hoult) bliver sammen med sin deling sendt på en farlig mission til landsbyen Baqubah for at reparere deres vandsystem, som blev ødelagt under det amerikanske bombardement. De modtages dog langt fra som helte og Matt ser hvad en krig koster for civilbefolkningen.

26. april 2017 – Faster (2010)

Efter 10 år i fængsel fokuserer Driver (Dwayne Johnson) kun på én ting: at hævne sig på dem, der var ansvarlige for hans brors brutale mord. Han er nu en fri mand med et skrækindjagende formål, og han begiver sig ud for at finde og myrde personerne på sin liste. Men han bliver skarpt forfulgt af to mænd, som vil gøre alt for at stoppe ham – en erfaren strisser (Billy Bob Thornton) og en lejemorder (Oliver Jackson-Cohen), der synes, han er en ligeværdig og værdig modstander. Nu bliver jægeren selv jaget …

https://www.youtube.com/watch?v=Buf4_Crt27c

28. april 2017 – Small Crimes (2017)

Filmen handler om den tidligere politibetjent, Joe Denton (Nikolaj Coster-Waldau), der har afsonet en længere fængselsdom for forsøg på at myrde en offentlig anklager. Efter dommen kommer han ud til et liv, hvor hans forældre er flove over ham og hans kone har forladt ham. Bedst som tingene ikke ser ud til at kunne blive værre, havner Joe i et kaos mellem en korrupt politichef, en mafiaboss, der ved lidt for meget og den offentlige anklager, der vil have hævn.

28. april 2017 – Casting Jonbenet (2017)

I 1996 blev Boulder, Colorado, rystet af den seksårige skønhedsdronning JonBenet Ramseys mystiske dødsfald. To årtier senere vender instruktøren Kitty Green tilbage for at møde lokale skuespillere, som hver især fortæller, hvordan de husker og relaterer sig til den ulykkelige Ramsey-familie. I en dyster bevægende undersøgelse af kriminalitet, skyld og personlige synsvinkler udvisker Casting JonBenet mesterligt grænserne mellem dokumentar og drama.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.