Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Better Call Saul sæson 3 på Netflix

Alles yndlingsadvokat er tilbage! Mød manden, før han blev Saul Goodman: Den Golden Globe-nominerede tv-serie Beter Call Saul sæson 3 kan nu streames på Netflix.

Serien er efterfølgeren til den prisvindende serie Breaking Bad, hvis skaber Vince Gilligan og forfatter/producer Peter Gould også står bag Better Call Saul.

I første sæson stødte Jimmy (Bob Odenkirk) på en kæmpe sag, der førte til en jobmulighed i en stor organisation og i sæson 2 kom vi tættere på de begivenheder, som, på godt og ondt, er med til at forvandle Jimmy til det alter ego, vi kender fra Breaking Bad.

OBS – Spoiler alert: Herunder afsløres dele af handlingen i sæson 2. Har du ikke set den endnu, bør du straks stoppe med at læse videre og få tændt for Netflix.  

Better Call Saul saeson 3 Netflix
Better Call Saul sæson 3 kan nu streames på Netflix

Beter Call Saul sæson 3 på Netflix

Sæson 2 sluttede med et par cliffhangers: Jimmy’s bror, Chuck (Michael McKean) ville forhindre sin bror i at blive advokat og iscenesatte derfor en optagelse af Jimmy, hvor han erkendte at have begået en forbrydelse.

Her i Better Call Saul sæson 3 bliver Jimmys forhold til Kim Wexler (Rhea Seahorn) bliver tættere, mens hans forhold til broren Chuck McGill bliver mere og mere indviklet.

Vi begynder samtidig at se konsekvenserne af Chucks optagelser af Jimmy og meget tyder på, at det værste ikke er sket endnu. Chuck planlægger nemlig sine næste skridt og samtidig piner endnu en løgn Jimmy. I takt med at Jimmy forvandler sig til “it’s all good man”, står han overfor umulige valg, som bliver afgørende for fremtiden.

En rystet Mike (Jonathan Banks) drages mere ned i den kriminelle underverden, mens han forsøger at finde ud af, hvilken konkurrent der overvåger ham. Det virker nemlig som om, denne modstander ved næsten alt om hans virksomhed.

For hvert afsnit kommer vi tættere på Breaking Bad og som sæsonen skrider frem, bliver nye figurer introduceret og andre historier kommer for dagens lys, som helt sikkert vil give mening for fans af Breaking Bad-universet.

Better Call Saul Gus season 3 Netflix
Meget tyder på, at den velkendte Breaking Bad-karakter, Gus Fring bliver introduceret i Better Call Saul sæson 3

Hvornår kommer Beter Call Saul sæson 4 på Netflix?

Hvis du har set samtlige afsnit af Better Call Saul sæson 3 er du helt sikkert klar på, at komme i gang med Better Call Saul sæson 4. Desværre er det på nuværende tidspunkt usikkert, om der overhovedet kommer endnu en sæson af serien.

Meget tyder dog på, at vi ikke har set det sidste til Jimmy, Chuck, Mike og Kim. Både den amerikanske tv-kanal AMC og Netflix har med Better Call Saul fået en af deres største succeser, hvilket taler for, at der kommer endnu en sæson.

Det eneste der kan stoppe serien er vel, hvis alle de løse ender i historien bindes sammen i sæson 3, som jo leder op til Breaking Bad sæson 1.

Her på Flixnyt-redaktionen holder vi nøje øje med udviklingen og opdaterer løbende denne artikel.

Better Call Saul sæson 4 på Netflix
Det store spørgsmål er: Kommer der en Better Call Saul sæson 4 på Netflix?

Better Call Saul på Netflix

Serien er rost til skyerne af anmelderne og flere kalder den ligefrem bedre end Breaking Bad, der ellers ved flere lejligheder er kåret til at være en af verdens bedste tv-serier.

Better Call Saul sæson 3 kom på Netflix den 11. april 2017. Da serien sendes på den amerikanske tv-kanal AMC, kommer der et nyt afsnit på Netflix hver tirsdag. Det sker frem til den 16. maj 2017, hvor samtlige afsnit af sæson 3 er tilgængelige på Netflix.

Se traileren til Better Call Saul sæson 3

https://www.youtube.com/watch?v=Tzav_u7ZCpA

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.