Kategorier
BREAKING SERIER

Reign sæson 3 på Netflix

Den står på flere sammensværgelser, seksuelle intriger og mystiske mørke kræfter i den amerikanske dramaserie Reign sæson 3 nu kan ses på Netflix Danmark.

Reign handler om den unge skotske dronning Mary Stuart (Adelaide Kane), der blev født i 1542, seks dage før hendes far døde.

Da hun var eneste legitime barn af kongen blev hun i henhold til skotsk lov udpeget til dronning som helt spæd. Som 15-årig kom hun til Frankrig, ledsaget af hendes tre bedste veninder, hendes hofdamer.

I Frankrig bliver hun gift med den blot 16-årige arving til den franske trone, Francis (Toby Regbo), der året efter blev konge af Frankrig, men døde kort efter. Serien skildrer Marias overlevelse ved det franske hof midt i mørke kræfter og seksuel intriger.

Regin sæson 3 Netflix

 

Reign sæson 3 på Netflix

Da Kong Francis’ helbred forværres, igangsætter Dronning Marys kusine, Dronning Elisabeth (Rachel Skarsten) af England en bedragerisk kampagne. Francis’ mor, Dronning Catherine (Megan Follows) planlægger at få stillet sin lyst for magt, og magtfulde mænd.

De tre dronninger har meget til fælles: Deres kongeriger er truet, de skaber fjender i familien, og de får alle testet deres indre styrke og militære formåen.

Reign på Netflix

 

Hvornår kommer Reign sæson 4 på Netflix?

Hvis du allerede har set sæson 3, så er du med garanti klar til at fortsætte dette fantastiske drama. Den gode nyhed er, at der kommer en Reign sæson 4 hvor Dronning Mary beslutter sig for at teste sin bror James.

Sæson 4 fik premiere på den amerikanske TV-station CW i februar 2017. Den dårlige nyhed for os danskere er, at du ikke skal regne med at sæsonen kommer på Netflix Danmark før til april 2018.

Du har dog som Netflix-bruger mulighed for at se Reign sæson 4 allerede nu på Netflix UK, hvor de nye afsnit kommer på blot to dage efter de er vist på amerikansk TV. Det er super let, at se Netflix UK.

Brug vores guide HER og i stedet for at vælge en amerikansk server, vælger du blot en britisk-server.

Reign sæson 4 Netflix
Du kan allerede nu se Reign sæson 4 på Netflix UK. Tryk på billedet og kom direkte til vores guide til hvordan du kan se Netflix USA og Netflix UK

Reign på Netflix

Reign er et fantastisk tidsdrama, der tegner et flot billede af Europa i det 16. århundrede.

Sæson 4 sendes netop nu (forår 2017) på den amerikanske tv-station CW, der har haft stor succes med serien. Desværre ligger det allerede nu fast, at der ikke kommer en sæson 5. Sæson 4 bliver dermed endestationen for dette fantastiske drama.

Reign sæson 3 kom på Netflix den 10. april 2017.

Se traileren til Reign sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.