Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Outlander sæson 2 på Netflix

Det er lige dele romantik, fantasy og drama i den fire gange Golden Globe nominerede serie, Outlander sæson 2, som nu kan ses på Netflix Danmark.

Efter Anden Verdenskrig bliver den engelske krigssygeplejerske Claire Randall (Caitriona Balf) væk fra sin mand, Frank (Tobias Menzies) i det skotske højland. Under et helligt ritual bliver hun pludselig transporteret tilbage i tiden til Skotland i 1743.

Claire lander i en periode hvor Skotland er plaget af krig mellem skotter og englængerne, samt skruppelløse klaner fra højlandet. Skotterne redder hende fra at blive voldtaget, men kidnapper hende til deres slot.

Her plejer hun den lovløse highlander, Jamie Fraser (Sam Heughan). Omstændighederne tvinger hende til at gifte sig med ham og med tiden forelsker de sig, hvilket medfører, at Claire føler sig dybt splittet mellem sin loyalitet til sine to mænd i to vildt forskellige tidsaldre.

Serien er baseret på Diana Gabaldons bestseller-bøger.

Outlander sæson 2 på Netflix
Outlander sæson2 kan nu streames på Netflix

OBS – Spoiler alert: Herunder afsløres dele af handlingen i sæson 1. Har du ikke set den endnu bør du stoppe med at læse og straks få tændt for Netflix. 

Outlander sæson 2 på Netflix

Sidste afsnit af sæson 1 gav os virkelig noget at tænke over og nu er eventyret klar til at fortsætte.

Her i sæson 2 vender Claire tilbage til nutiden, som hun forlod i starten af sæson 1. Hun genforenes med sin mand og er dybt splittet mellem sine to mænd.

Tilbage i 1600-tallet er tiden knap, hvis Claire, Jamie og Murtagh skal nå at forhindre et dårligt planlagt højlandsoprør.

Vejen dertil går gennem overdådige franske landskaber, og byder samtidig på udfordringer, der sætter deres forhold alvorligt på prøve.

Outlander sæson 2 på Netflix
Outlander sæson 2 kan nu ses på Netflix

 

Hvornår kommer Outlander sæson 3 på Netflix?

Outlander er virkelig en serie, der får os til at blive hængende og hvis du allerede har set sæson 2 har du sikkert også spurgt dig selv: Hvornår mon Outlander sæson 3 kommer på Netflix?

Og den gode nyhed for alle Outlander fans er, at der er kommer en sæson 3 – og der kommer faktisk også en Outlander sæson 4.

Den dårlige nyhed er, at sæson 3 først får premiere på amerikansk tv til september 2017. Det betyder også, at du formentlig som Netflix-bruger må væbne dig med tålmodighed. Sæson 3 kommer formentlig ikke på Netflix før tidligst til efteråret 2018.

Årsagen er, at ViaPlay har rettighederne til serien herhjemme og derfor kommer Outlander sæson 3 formentlig på ViaPlay et år tidligere – altså til september/oktober 2017.

Outlander på Netflix

Serien er blevet nomineret til hele fire Golden Globes og serien har visse lighedspunkter med den populære HBO-serie Games of Thrones, blot med mindre vold, mere romantik og knap så stort persongalleri at holde styr på.

Der er indtil videre lavet to sæsoner af Outlander og sæson 3 får premiere på amerikansk TV til september 2017. Det ligger dog allerede nu fast, at der også kommer en sæson 4 til 2018.

Outlander sæson 2 kom på Netflix den 10. april 2017.

Se traileren til Outlander

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.