Kategorier
BREAKING FILM

Riding in Cars with Boys

Den amerikanske drama-komedie fra 2001, Riding In Cars With Boys kan nu ses på Netflix.

Efter at have været sammen med en dreng, hun knap nok kender, bliver en gravid teenager gift og opdager, at hendes nyfødte ikke er den eneste, der skal vokse.

Vi er tilbage i begyndelsen af 1960’erne hvor teenageren Beverly (Drew Barrymore) bliver gravid og får en søn. Hun bliver gift med den ikke alt for kvikke fader til barnet, Ray og efter seks års ægteskab finder hun ud af, at han er narkoman.

Hun har aldrig taget sig sammen til at få en uddannelse og nu står hun pludselig som enlig mor på bistandhjælp – uden en uddannelse. Hvad nu?

Filmen er instrueret af Garry Marshall og er baseret på forfatteren Beverly Donofrios selvbiografi.

Riding in Cars with Boys på Netflix

Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og skrev: “Penny Marshall har skabt en underholdende film, der har masser af tyngde, men aldrig føles tung. Hun kunne måske nok have skåret endnu tættere ind til benet, men det er i hvert fald svært at bebrejde hende historiens happy end.”

Riding In Cars With Boys kom på Netflix den 8. april 2017.

Se traileren til Riding in Cars with Boys

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.