Kategorier
BREAKING SERIER

The Client List sæson 2 på Netflix

The Client List sæson 2 med Jennifer Love Hewitt i hovedrollen kan nu ses på Netflix.

Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) er enlig mor, der bor i en lille by i Texas.

Hun har fået job på en helt almindelig massageklinik. Det tror hun i hvert fald, men Riley finder hurtigt ud af, at drikkepengene er betydelig bedre, hvis hun sørger for at hendes klienter får “lidt ekstra”.

Hun har brug for pengene, men kan hun moralsk forsvare denne opførsel? Og hvad hvis hele byen finder ud af hvad hun gør?

Kommer der en The Client List sæson 3 på Netflix?

Hvis du har set både sæson 1 og sæson 2 af denne medrivende serie, er du helt sikkert klar til at kaste dig over endnu en sæson. Desværre har den amerikanske tv-kanal Lifetime og Sony Pictures TV besluttet, at der ikke kommer flere afsnit af den populære serie.

Det forlyder, at det var Jennifer Love Hewitts krav, at hendes forlovede i den virkelige verden Brian Hallisay skulle spille hendes forlovede i den nye sæson, der fik tv-kanalen til at stoppe serien.

Så på spørgsmålet om der kommer en The Client List sæson 3 er svaret: Nej, der kommer ikke en sæson 3.

The Client List sæson 1 og 2 kan nu ses på Netflix

The Client List på Netflix

Det er tv-kanalen Lifetime, der står bag serien, som er baseret på filmen The Client List fra 2010, der også har Jennifer Love Hewitt i hovedrollen.

Både filmen og serien er delvist baseret på en sand historie. Premiereafsnittet blev set af intet mindre end 2,8 millioner seere, hvilket er store tal for en debutserier på tv-kanalen.

Serien har også Loretta Devine, Colin Egglesfield, Cybill Shepherd og Rebecca Field på rollelisten.

The Client List sæson 1 og 2 kom på Netflix den 13. april 2017.

Se traileren til The Client List

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.