Kategorier
BREAKING FILM

The Client List

Den amerikanske tv-film fra 2010, The Client List med Jennifer Love Hewitt kan nu ses på Netflix.

The Client List handler om Samantha Horton (Jennifer Love Hewitt), der er en husmor og fysioterapeut fra Texax, som lever et dobbeltliv.  Da hendes mand mister sit arbejde tager hun arbejde på en massageklinik i nabobyen.

Hun er dog ikke klar over, at de andre ansatte faktisk er prostituerede, som servicerer en lang række rige og magtfulde forretningsmænd med ydelser, der ikke står på prisskiltet. Da politiet laver en razzia på stedet arresterer de Samantha og hun bliver pludselig hovedvidnet i en sag om at få lagt magtfulde mænd i håndjern og tvinge en lille by i Texas i knæ.

På rollelisten ses også Cybill Shepherd, der spiller Samantha Hortons mor.

The Client List var oprindelig en tv-serie, men den er siden blevet klippet sammen til en tv-film. Filmen skulle være baseret på en autentisk historie.

The Client List kom på Netflix den 1. februar 2016.

Se traileren til The Client List

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.