Kategorier
BREAKING SERIER

Ny Netflix-serie: Girlboss nu på Netflix

En af Netflix’ store satsninger i 2017 er komedie-serien Girlboss, hvor sæson 1 netop er kommet på Netflix.

Serien fortæller den sandfærdige historie om kvinden bag modeimperiet Nasty Gal, Sophia Amoruso.

I serien følger vi Amoruso (Britt Robertson), der som 22-årig begyndte at sælge vintagetøj på eBay.

I en alder af blot 28 år, havde Amoruso opbygget en millionforretning under navnet Nasty Gal.

Girlboss er inspireret af New York Times-bestselleren #Girlsboss, der er skrevet af Sophia Amoruso selv og Netflix-serien er skabt af Kay Cannon, mens Charlize Theron, Laverne McKinnon, Beth Kono og Sophia Amoruso er executive producere.

GirlBoss Netflix saeson 2

Hvornår kommer Girlboss sæson 2 på Netflix

Vi ved det godt.

De 13 afsnit af Girlboss sæson 1 er set rigtig hurtigt og nu begynder du at få Nasty Gal-abstinenser. Det store spørgsmålet som fans af serieren over hele verden stiller sig selv, er om der kommer en Girlboss sæson 2 på Netflix og hvornår.

Her på redaktionen har vi undersøgt sagen og på nuværende tidspunkt er der ikke kommet en officielt melding fra Netflix om seriens skæbne, så intet er 100% afgjort endnu. Vi tror dog, at meldingen at Girlboss vender tilbage med en sæson 2, snart kommer.

Der er flere ting, der taler for dette.

Dels bakker Netflix altid op om deres egne serie, hvilket taler for at serien fortsætter, dels er der masser af ufortalte historier om Nasty Gal-eventyret. F.eks. har Sophia netop forladt posten som CEO for virkelighedens Nasty Gal.

Meget afhænger naturligvis af, hvor Netflix-brugerne tager imod serien, men vi tror, at det er rimelig sikkert, at Girlboss vender tilbage med en sæson 2.

Flixnyt skal nok holde dig opdateret her på siden.

Girlboss season 2 paa netflix

Girlboss på Netflix

Uanset om du går med start-up tanker eller blot er en fashionistas, så kan du allerede nu godt glæde sig til, at Girlboss. 

Sæson 1 kommer til at bestå af 13 afsnit á 30 min og det er endnu ikke besluttet om der kommer en sæson 2.

Girlboss sæson 1 kom på Netflix den 21. april 2017

Se teaseren for Netflix-serien Girlboss

https://www.youtube.com/watch?v=FARE9SiRaZo

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.