Kategorier
BREAKING SERIER

Hinterland sæson 2 på Netflix

Den walisiske krimiserie Hinterland (Y Gwyll) sæson 2 kan nu ses på Netflix Danmark.

Y Gwyll, der på walisisk betyder tusmørke, handler om kriminalinspektøren Tom Mathias (Richard Harrington), der er en betjent med mange personlige problemer.

Efter eget ønske forlader han London for i stedet at slå sig ned på landet i det vestlige Wales. Han ender i Aberystwyst. Et begynderligt sted med hemmeligheder, der er mindst lige så mørke som hans egne.

Tom Mathias bliver partner med kriminalbetjenten Mared Rhys (Mali Harries) og deres første sag sammen bliver opklaringen af mordet på den 64-årige kvinde, Helen Jenkins, hvis lig findes ved et vandfald i en gammel kløft. Kvindens ansigt lå nede i vandet og alle hendes tænder var fjernet. En mystisk mordsag med dybe rødder i egnen.

Hinterland paa Netflix
Hinterland sæson 2 kan nu streames på Netflix

OBS – Spoiler alert: Herunder afsløres dele af handlingen i sæson 1. Har du ikke set den endnu, bør du stoppe med at læse videre og straks få tændt for Netflix. 

Hinterland (Y Gwyll) sæson 2

Her i sæson 2 kommer Tom i problemer. Meg Mathias, hans kone, er dukket op i Aberystwyth, og han undersøges af politiets interne efterforskningsenhed, IPCC efter Mari Davies død.

Da en buschaufførs lig bliver fundet på et meget isoleret sted giver opklaringen af dette mord Tom et lille pusterum fra alle hans problemer.

Hinterland sæson 2 på Netflix
Tom Mathias (Richard Harrington) kommer for alvor i problemer i Hinterland sæson 2.

Hvornår kommer Hinterland (Y Gwyll) sæson 3 på Netflix?

Hvis du allerede har set sæson 2 og er klar til at komme videre med Hinterland sæson 3, må du desværre væbne dig med tålmodighed. Sæson 3 blev sendt på den walisiske tv-kanal SC4 i december 2016 og sendes på BBC i 2017. Du skal derfor ikke forvente at se Hinterland sæson 3 på Netflix før tidligst til foråret 2018.

Det er i øvrigt uvist om sæson 3 bliver endestationen for Tom Mathias eller om der også kommer en Hinterland sæson 4.

Hinterland (Mord i Wales) på Netflix

Hinterland eller Y Gwyll (eller Mord i Wales, som DR kaldte serien) er en eminent krimiserie og fantastisk velspillet af den walisiske skuespiller Richard Harrington. Serien er lavet i to sprog-udgaver: Walisisk og engelsk. På Netflix ligger den engelske udgave. Serien har vundet flere priser og for krimielskere er dette virkelig en fantastisk serie.

SE OGSÅ: FLERE SERIE-NYHEDER PÅ NETFLIX

Hinterland (Y Gwyll) sæson 2 kom på Netflix den 1. april 2017.

Se traileren Hinterland (Y Gwyll) sæson 2

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.