Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

The Good Wife på Netflix

Samtlige afsnit af det anmelderroste og Golden Globe-vindende politiske drama, The Good Wife kan nu ses på Netflix.

Serien foregår i Chicago og handler om politiker-hustruen Alicia (Julianna Margulies) prøver at tackle hverdagen, efter at hendes mand, Peter (Chris Noth), havner i fængsel for en sex- og korruptionsskandale.

Hun skal tage sig af parrets to teenagere, samtidig med, at hun skal genoplive sit professionelle liv og håndtere den offentlige ydmygelse, hun har været igennem. Hun beslutter sig for at forfølge sin oprindelige drøm om at blive en succesrig forsvarsadvokat – en drøm, hun opgav, da hun stiftede familie.

Alle syv sæsoner af The Good Wife kan nu ses på Netflix.

OBS! Spoiler Alert: Herunder går vi igennem de enkelte sæsoner og dele af handlingen bliver afsløret. Læs derfor kun så langt, som du har set.  

Sæson 1:

Hun bliver ansat i samme firma som sin tidligere klassekammerat fra jurastudiet, og nu kommer hendes evner som forsvarsadvokat virkelig på en prøve. Efter i 13 år ikke at have sat sine ben i en retssal står hun her nu igen, men denne gang over for en flok unge konkurrenter. Alicia er dog fast besluttet på at skabe et nyt liv for sig selv og sine børn … én sag ad gangen.

Sæson 2:

Der er gang i den i sæson to, hvor Alicia Florrick fortsat forsøger at følge sin intuition og sit hjerte. I retsalen holder Alicia utrættelige rival Cary (Matt Czuchry) hende til ilden. På kontoret bliver hun tættere knyttet til sin chef Diane (Christine Baranski) og sin bedste veninde Kalinda (Archie Panjabi), mens hun forsøger at adskille arbejde og fornøjelse i

Sæson 3:

Alicia tager fløjlshandskerne af på jobbet og er med til at hjælpe Lockhart/Gardner gennem et hårdt år. Endelig lykkes det for hende og Will (Josh Charles) at få romantikken til at blomstre, men det har store konsekvenser for dem begge. Hun får nyt, jobmæssigt modspil fra sin eks, der slår pjalterne sammen med Alicias rival Cary.

Sæson 4:

I denne fjerde sæson møder hun nye udfordringer privat og på jobbet og er igen …. Den gode hustru og en stærk leder! Zach kommer i problemer med loven da der foretages narkotika test, en direktør forbereder sig på at implementere budgetnedskæringer i virksomheden, og virksomhedens nye klient viser sig at være en del af Kalindas fortid.

Sæson 5:

Da Alicia Florrick grundlægger sit eget advokatfirma sammen med Cary, kommer hun på kant med sine omgivelser, og det påvirker alle hendes vigtige relationer. I denne sæson ændrer Alicia sig fra den gode hustru til stjerneadvokat.

Sæson 6:

Alicia Florrick stod ved sin mands side i hans stræben efter at blive guvernør − nu stiller hun op til at blive statsadvokat. Ud over firma og kampagne skal Alicia støtte sin partner Cary i en tid, der kan gøre en ende på hans karriere og gode liv.

Sæson 7:

Alicia Florrick møder en ny fortrolig ven, udforsker sine grænser, hører en overraskende tilståelse og støtter sin mand i hans stræben efter pladsen i Det Hvide Hus. Se hvordan det hele hænger sammen i dette gribende dramas chokerende finale.

The Good Wife sæson 7 på Netflix

The Good Wife på Netflix

Der er lavet i alt 7 sæsoner af denne anmelderroste serie og det ligger fast at der ikke kommer flere. Mens The Good Wife sæson 7 blev sendt på den amerikanske tv-station CBS kom meldingen i februar 2016, at det også ville blive den sidst sæson.

Det danske filmsite CinemaOnline gav The Good Wife 5 stjerner og skrev: “Er dette en realistisk serie? Nej, overhovedet ikke…..Er det spændende og fængende? Helt sikkert! Jeg er klar til endnu en sæson.”

The Good Wife sæson 7 kom på Netflix den 1. april 2017, hvor også de seks foregående sæsoner kan ses.

Se traileren til The Good Wife

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.