Mad Men sæson 7 på Netflix

Mad Men sæson 7 på Netflix

Artikel opdateret den 1. april 2017

Serien Mad Men er blevet kaldt ‘den mest sexede serie på tv’ og nu er den sidste sæson – Mad Men sæson 7 –  endelig kommet på Netflix.

Serien foregår i New York City i 1960’erne i reklameverdens guldalder. Hos det nye bureau Sterling Cooper Draper Pryce summer de kreative idéer, der skal lokke nye kunder til, men det har konsekvenser at tilsidesætte etik

Don Draper (Jon Hamm) og resten af ​​den prisbelønnede skuespiller opsætning, fortsætter med at fange seernes udelte opmærksomhed, mens de bearbejder og lever med eftervirkningerne af utroskab, skilsmisse, en kæmpe stor fusion, og det stadig skiftende sociale klima.

OBS: Spoiler alert! Her under kan vi afsløre dele af handlingen i sæson 6, så har du ikke set den endnu, er det om at få tændt for Netflix og komme igang!

madmen-season 6 netflix

Mad Men sæson 7 på Netflix

Don er tilbage på kontoret og har i samarbejde med Peggy (Elisabeth Moss) fået til opgave at lave en stor kampagne til Burger Chef, men Don bliver dog distraheret da han møder en yderst tiltrækkende servitrice. Megan (Jessica Paré) tager til New York for at hente sine ejendele, alt imens Don indleder et forhold til hans nye bekendtskab, servitricen.

Firmaet går nye tider i møde, og Peggy må beslutte sig for om hun vil med, eller om hun vil gå nye veje og acceptere et job fra anden side. Don smutter fra kontoret og tager på en rejse som ender i Californien, hvor han har tid til at reflektere over fremtiden.

mad-men-season-7 netflix

Så er syvende og sidste sæson af Mad Men endelig kommet på Netflix

Mad Men på Netflix

Mad Men har vundet ikke færre end 87 priser, der i blandt fire gange Primetime Emmy for fremragende dramaserie og fem Golden Globes. Flixnyt kårede i 2015 Mad Men til at være blandt de 5 bedste serier på Netflix.

SE DE NYESTE SERIER PÅ NETFLIX

Mad Men sæson 7 kom på Netflix den 1. april 2017. Hvis du endnu ikke er startet på denne stilsikre og medrivende serie, så er det ikke for sent endnu. De seks foregående sæsoner ligger nemlig også på Netflix.

Se traileren til Mad Men sæson 7

 

Ældre artikler