Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NETFLIX SERIER NYHEDER

Seriepremiere: Hænderne Endnu Mere Fulde

Den nye Netflix-komedieserie Hænderne Endnu Mere Fulde, kan nu ses på streamingtjenesten.

Hvis du var ung i 90’erne, så husker du helt sikkert serien Fuldt Hus / Hænderne Fulde / Fuller House (Ja, kært barn har mange navne) og det er den serie, som Netflix nu genopliver.

Vi er tilbage i familien Tanners velkendte hjem i San Francisco og næste alle de kendte skuespillere er tilbage i de velkendte roller og de har Hænderne Endnu Mere Fulde.

Vi får et gensyn med dyrlægen D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), der for nyligt er blevet enke og bor i San Francisco.

D.J.’s lillesøster og upcoming musiker, Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) og barndomsven og nu enlig mor Kimmy Gibbler (Andrea Barber), samt Kimmys livlige teenagedatter Ramona (Soni Nicole Bringas) – flytter alle ind for at hjælpe D.J med at tage sig af hendes tre sønner: Den rebelske 12 årige Jackson (Michael Champion), den neurotiske 7 år gamle Max (Elias Harger) og den helt nyfødte Tommy jr. (Messitt Twins)

Der vil også være en række gæsteoptrædener, hvor vi kan glæde os til blandt andet at se John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone), Lori Loughlin (Becky Katsopolis) og Scott Weinger (Steve Hale).

Vi kommer dog ikke til at se tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen i de nye afsnit. Pigerne, der fik deres gennembrud i den originale serie, har ikke ønsket at medvirke. De spillede på skift Michelle Tanner fra de var blot 9 måneder gamle til de var 9 år, da serien sluttede.

Hænderne Endnu Mere Fulde på Netflix

Serien er produceret for Netflix af Miller-Boyett Productions og Jeff Franklin Productions.

Hænderne Endnu Mere Fulde sæson 1 kom på Netflix den 26- februar 2016.

Se traileren for Hænderne Endnu Mere Fulde

https://youtu.be/LMtRq6696L4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.