Kategorier
BREAKING FOR BØRN

En Vild Familie

Den amerikanske animationsfilm fra 2004, En Vild Familie (The Wild Thornberrys Movie) kan nu ses på Netflix.

Dybt inde i Afrikas hjerte, filmer den vilde familie Thonberry til deres actionfyldte film om det vilde dyreliv.

Som sædvanlig er Debbi sur, Nigel og Marianne har travlt, Donnie spiller vild, mens datteren, Elizabeth, der kan tale med dyrene, fordi hun engang reddede en shaman, snakker med løven Darwin.

De tror de er forberedt på alt med deres fuldt udstyrede terrænkøretøj, inde i junglen lurer grådige krypskytter, og det er op til Elizabeth at forpurre deres onde planer.

Dette vil kræve alt hendes mod, styrke og særlige evner. Kan en lille pige redde junglens majestætiske dyr fra de lurende farer?. Tag med En Vild Familie og find ud af det.

Filmen bygger på tv-serien af samme navn, som i starten af 2000 blev sendt på DR-tv.

En Vild Familie på Netflix

Stort set alle de danske anmeldere var enige om, at filmen skulle have 4 stjerner – også Jyllands-Posten, hvis anmelder skrev: “…masser af opfindsomhed, virtuost turnerede farceløjer, skægge replikker, sjovt karikerede personer…”

En Vild Familie kom på Netflix den 26. februar 2016, hvor den kan ses på dansk tale.

Se traileren til En Vild Familie (engelsk tale)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.