Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Gilmore Girls: A Year in the Life

Så er Netflix klar med efterfølgeren til den populære tv-serie Gilmore Girls. Nu kan Gilmore Girls: A Year in the Life (Et år med Gilmore Girls) ses på streamingtjenesten.

Handlingen foregår 10 år efter den orginale serie, der efter syv sæsoner sluttede i 2007.

Hvis du synes, der er nogle løse ender og nogle spørgsmål, som du endnu ikke har fået svar på efter at have set serien, kan du godt begynde at glæde dig. Alle de løse ender bliver bundet sammen i Gilmore Girls: A Year in the Life. 

Glæd dig også til et gensyn med mange af de velkendte skuespillere fra den originale serie. Og det er ikke kun datter-duoen, Lorelai (Lauren Graham) og Rory (Alexis Bledel), der vender tilbage.

Også Sookie (Melissa McCarthy), Luke (Scott Patterson), Emily (Kelly Bishop), Sean Gunn og Keiko Agena, som var en del af det originale set-up , optræder i de nye film.

Den oprindelige Gilmore Girls-skaber Amy Sherman-Palladino og producent Daniel Palladino er med på holdet.

Gilmore Girls: A Year in the Life på Netflix

Gilmore Girls: A Year in the Life kom på Netflix den 25. november 2016.

Se traileren til Gilmore Girls: A Year in the Life

https://www.youtube.com/watch?v=fTnU5MG5Edw

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.