Kategorier
BREAKING FILM

The Cabin in the Woods på Netflix

Det er bestemt ikke for sarte sjæle at kaster sig over den amerikanske thriller / gyser, The Cabin in the Woods fra 2012, der nu kan ses på Netflix.

Fem friske unge mennesker tager på ferie i en hytte langt ude i skoven. Der er helt klare husregler for at bo i hytten, men da disse overtrædes, falder hammeren – og alle må betale. Hvis du synes at det lyder velkendt og at du kender blottet ud fra denne beskrivelse, så tro om igen.

Mere skal der ikke afsløres – det er bedst at vide så lidt som muligt om handlingen i denne film.

Filmen er instrueret af Drew Goddard og på rollelisten finder vi blandt andre Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams, Richard Jenkins og Bradley Whitford.

Begejstrede anmeldere!

CinemaZone gav filmen 5 stjerner og skrev: “…en pokkers underholdende og konstant overraskende rejse ind i gysets verden.”

Eksperterne ud i gysere – det danske site: Heaven of Horror, gav filmen 6 stjerner og skrev: “For pokker, der er knald på i ‘The Cabin in the Woods’….
når du tror filmen har peaket, så kører den lige hårdt og brutalt op i næste gear. Det bliver vildere og voldsommere, og selvom der – på ægte Joss Whedon manér – altid er plads til humor og grin.”

The Cabin in the Woods på Netflix

The Cabin in the Woods kom på Netflix den 25. november 2016.

Se traileren til The Cabin in the Woods

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.