Kategorier
BREAKING NETFLIX SERIER SERIER

Between sæson 2 på Netflix

Nu kan Between sæson 2 – en dommedagsserie i stil med Lost og Dome – ses på Netflix Danmark.

Between handler om indbyggerne i den lille by Pretty Lake, der har 8.244 indbyggere da serien begynder. Det tal bliver dog hurtigt lavere, da byen rammes af en mystisk virus, som dræber alle voksne over 21 år i byen.

Myndighederne ser ingen anden udvej, end at sætte hele byen i karantæne, hvilket betyder, at ingen må komme ind i byen og de overlevende indbyggere ikke kan forlade Pretty Lake. De overlevende unge mennesker, er derfor overladt til sig selv og er nødt til at finde en udvej – hvis der da findes en udvej.

Wiley Day (Jennette McCurdy) er en gravid teenager, der beslutter sig for at opgive sit barn og flygte ud af byen.

Between sæson 2 på Netflix

Her i Between sæson 2 har flere af teenagerne tilsyneladende fået nok af at være i karantæne og beslutter sig derfor for at flygte ud af zonen. Adam og Wiley vil finde ud af, om de er smittefarlige for folk uden for zonen, og Chuck udtænker selv en vovet flugtplan.

Between er blevet til i et samarbejde mellem den canadiske tv-station City og streamingtjenesten. Netop dette samarbejde betyder, at Netflix ikke kan ligge alle afsnit af serien op på én gang, men må nøjes med at vise et nyt afsnit af serien hver fredag, dagen efter den canadiske tv-station har vist afsnittet.
I midten af august burde alle seks afsnit af Between sæson 2 være klar på Netflix.
Between sæson 2 kom på Netflix den 1. juli 2016, hvor også sæson 1 kan ses.

Se traileren til Between

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.