Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Under the Dome sæson 3 på Netflix

Alle tre sæsoner tv-serien, Under The Dome, der er baseret på Stephen Kings roman af samme navn, kan nu ses på Netflix.

Under the Dome handler om den lille amerikanske by Chester’s Mill, som pludselig fanges under en kæmpemæssig mystisk kuppel, der omringer hele byen. Den usynlige, men uigennemtrængelige kuppel afskærer byens indbyggere fra resten af verden, som bare kan stå at kigge på ude fra kuplen, uden mulighed for at hjælpe.

De store spørgsmål er naturligvis: Hvorfor er den mystiske kuppel der og hvorfor lige Chester’s Mill?

Billede fra serien Under The Dome sæson 2Her i Under The Dome sæson 3 udviskes den fine linje mellem ven og fjende fortsat. Efter en livsforandrende oplevelse i tunnellerne under byen, forsøger indbyggerne af Chester’s Mill at komme videre. Men med ankomsten af en ny borger og en opportunistisk virksomhed bliver det ikke nogen let sag.

Efterhånden som formålet med kuplen afsløres, står det klart, at ikke alle kommer ud i live.

Det er Steven Spielberg og Stephen King, der sammen står bag serien – i øvrigt med danske Niels Arden Oplev som instruktør på flere afsnit. Sammen har de produceret en super flot serie med masser af dramatik og spænding. En serie, der i opbygning med det omfattende persongalleri og de mange storylines, minder lidt om tv-serien LOST, uden at vi dog ellers skal sammenligne de to serie.

Under The Dome på Netflix

Der er lavet i alt 3 sæsoner af Under The Dome og da tv-stationen CBS har trukket stikket og meddelt, at de ikke ønsker at fortsætte med serien, er det tvivlsomt om der nogensinde kommer en sæson 4.

Under The Dome sæson 3 kom på Netflix Danmark den 1. december 2016, hvor også sæson 1 og 2 kan ses.

Se traileren til Under The Dome sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.