Kategorier
FILM

White Girl på Netflix

Den barske, men sandfærdige film, White Girl fra 2016 kan nu ses på Netflix.

Den unge studerende Leah (Morgan Saylor) fra Midtvesten er flyttet til New York for at studere på universitetet. Her flytter hun sammen med veninden Katie (India Menuez) ind i et af de mørkere nabolag i New York.

Leah bliver forelsket i Blue (Brian Marc), der er beskyndt at sælge stoffer og hun får ham med til en fest hos en flok overklasse-unge, der er klar til at betale meget mere for stofferne, end det de sælges til på gaden. Da Blue bliver anholdt er det pludselig Leah, der skal sælge de store mængder kokain for at skaffe penge til både pusherne og advokaten, der skal forsvare Blue.

White Girl blev vist på Sundance Film Festivalen i 2016, hvor den blev beskrevet som et af det mest eksplosive portrætter af New Yorks ungdom siden den 20 år gamle film, Kids.

Filmen er instrueret af Elizabeth Wood, der også har skrevet manuskriptet baseret på hendes egne erfaringer. Filmen kom desværre aldrig i de danske biografer.

White Girl kom på Netflix den 1. december 2016.

Se trailere til White Girl

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.