Kategorier
BREAKING FILM

We Are Marshall

Den amerikanske film fra 2006, We Are Marshall med Matthew McConaughey i hovedrollen, kan nu ses på Netflix.

Byen Huntington i West Vir­gi­nia er i sorg, efter et flystyrt har udslettet hele deres højtelskede fodboldhold Thund­e­ring Herd fra Mars­hall Uni­ver­si­ty.

Mange mennesker er på en eller anden måde berørt af ulykken, og det er med blandede følelser, at man modtager nyheden om, at universitetet vil samle et nyt hold.

Det er den energiske træner Jack Lengyel (Matthew McConaughey), der har påtaget sig opgaven med at træne et nyt hold af uerfarne spillere op, og det skal vise sig at være lidt af en opgave.

Autentisk historie

Filmen er baseret på den autentiske historie om Marshall University, der i 1970 mistede hele football-førsteholdet i et flystyrt. 75 mennesker omkom i flystyrtet. Alt hvad der var tilbage af holdet var to spillere, der ikke kom med til kampen på grund af skader.

SE ALLE DE NYE FILM PÅ NETFLIX HER

We are Marshall kom på Netflix den 27. juni 2016.

Se traileren til We are Marshall

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.