Kategorier
FILM & SERIER

TV-serien Lost er snart ‘lost’ på Netflix

Hvis du endnu ikke har fået set den fantastiske tv-serie Lost på Netflix, skal der noget seriøst binge-watching til, hvis du skal igennem samtlige 6 sæsoner, inden den forsvinder fra streamingtjenesten.

Den 1. maj 2014 er det nemlig slut med Jack Shepard, Kate, Charlie, John Locke og alle de andre overlevende fra Oceanic Flight #815.

Opdatering 1. oktober 2014: Nu kan du se alle afsnit af LOST på ViaPlay. Benyt dig af muligheden for at se ViaPlay gratis i 30 dage. Se mere HER

Dermed mister Netflix en af de populæreste serier, som roses til skyerne af seerne:

“Har aldrig været så opslugt af en serie før. Der er så mange lag i den og så mange filosofiske, religiøse, menneskelige emner bliver taget op”

“Den bedste og mest kreative tv-serie, der nogensinde er produceret!! “

“Ligger helt klart på min top-5 over det bedste TV der nogen sinde er lavet.”

Sådan lyder det fra Netflix-brugernes egne anmeldelserne på tjenesten.

SE ALLE AFSNIT AF ‘LOST’ GRATIS PÅ VIAPLAY

Når film og serier forsvinder fra Netflix skyldes det ofte, at streamingtjenestens rettigheder er udløbet og skal genforhandles. Alt tyder derfor på, at Lost med stor sandsynlighed vender tilbage på streamingtjenesten på et senere tidspunkt, da serien er som skabt til Netflix.

Billede af Netflix
Den 30. maj er sidste dag tv-serien LOST er tilgængelig på Netflix i Danmark

Lost er blevet prisbelønnet flere gange. Ved Emmy-uddelingen i 2008, vandt Lost hele seks priser. Blandt andet den prestigefyldte pris for ”Outstanding Drama Series” og “Outstanding Directing for a Drama Series”. Lost blev også tidligere nomineret til en Golden Globe for Bedste Dramaserie.

15 FANTASTISKE DOKUMENTARFILM PÅ NETFLIX DU IKKE MÅ SNYDE DIG SELV FOR

Lost handler om en gruppe flypassagerer, der strander på en øde ø efter et styrt. De få overlevende fra styrtet konstaterer hurtigt to ting:
1. Omverdenen ved ikke hvor de er.
2. De er ikke alene på øen.

Alle seks sæsoner af Lost er tilgængelig på Netflix Danmark indtil onsdag den 30. april 2014.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.