Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

Alle for to på Netflix

Den danske komedie, Alle for to fra 2011 kan nu ses på Netflix.

De fire barndomsvenner fra filmen Alle for én er spredt for alle vinde.

Martin er ikke længere en del af firkløveret, mens Nikolai (Jonatan Spang) er på prøveløsladelse og vil starte på en frisk.

Brødrene Ralf (Mick Øgendahl) og Timo (Rasmus Bjerg) planlægger et kup, der i bedste Olsen Banden-stil involverer usaltet smør, en slankekur og et stykke snor.

Nikolai er af kommunen blevet indlogeret i et meget belastet område, hvor han umuligt kan invitere sin nye date, Ane, med hjem. Men da Ralf og Timos usandsynlige kup rent faktisk lykkes, øjner Nikolai chancen for at låne penge til en ny lejlighed.

Men da de alle tre bliver snydt af bankdirektøren William Lynge (Kim Bodnia), må de stå sammen om et nyt kup – ligesom “i gamle dage”.

Filmen er instrueret af Rasmus Heide. På rollelisten finder vi også Stine Stengade, Gordon Kennedy, Martin Buch, Laura Christensen og Kurt Ravn.

Alle for to på Netflix

Politiken gav filmen 3 stjerner og skrev: “‘Alle for én’ blev trods sine indlysende mangler en massiv publikumsuccess, og uden at man bliver svimmel af kvalitetsniveauet, er ‘Alle for to’ på alle måder en bedre komedie.”

Alle for to er efterfølgeren til biografsuccesen Alle for en. Til februar 2017 kommer 3’eren i serien, der ikke overraskende har fået titlen: Alle for tre.

Alle for to kom på Netflix den 1. november 2016.

Se traileren til Alle for to

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.