Kategorier
BREAKING SERIER

Person of Interest sæson 3 nu på Netflix

Den vanvittig spændende amerikanske krimi-serie Person of Interest sæson 3 er netop kommet på Netflix Danmark.

Længere nede i artiklen fortæller jeg, hvordan du også kan se Person of Interest sæson 4 og 5 på Netflix….allerede nu.

Person of Interest handler om den tidligere elitesoldat og CIA-aget, John Reese (Jim Caviezel), der på papiret er død, men i den grad fortsat er i live uofficielt.

Reese hyres af den mystiske mangemillionær og IT-nørd, Mr. Finch (Michael Emerson), som er manden bag et elektronisk overvågningsberedskab, der blev etableret efter 9/11 med henblik på at hindre en gentagelse.

Finch har opdaget, at systemet kan bruges til at forudse forbrydelser. Problemet er bare, at når systemet hiver en person i søgelyset, så ved man ikke om det er offeret eller gerningsmanden. Finch ønsker derfor at få John Reese at overvåge disse Persons of Interest.

NYE SERIER PÅ NETFLIX? SE DEM HER

Det er J.J. Abrams, der stod bag serien Lost og Jonathan Nolan, der stod bag The Dark Knight, som er gået sammen i denne prisbelønnede TV-serie, der i overordnede plot kan minde om Minority Report.

Persons of Interest på Netflix

Der er lavet  i alt fem sæsoner af Person of Interest.

Det er muligt at se sæson 4 og sæson 5 på Netflix USA. Alt hvad det kræver er dit danske Netflix-abonnement og en VPN-tjeneste som f.eks. StrongVPN eller en SmartDNS tjeneste, som f.eks. Unlocator.

Prøv Unlocator 100% gratis i 7 dage HER.

Den sidste sæson, sæson 5 blev sendt på amerikansk tv i maj og juni 2016, hvorefter CBS noget overraskende meddelte, at serien lukkede ned.

En beslutning der kom bag på rigtig mange fans og som har gjort dem frustrede. Flere har ligefrem krævet endnu en sæson, så de kunne få at vide hvad der sker med Grace og Finch. På et tidspunkt blev der spekuleret, at Netflix ville genoplive serien med en sæson 6 eller måske lave en spin-off af den populære serie, men det afvises af seriens bagmand, Jonathan Nolan.

Person of Interest sæson 3 kom på Netflix den 1. november 2015, hvor også de to første sæsoner ligger.

Se traileren til Person of Interest sæson 3

https://www.youtube.com/watch?v=cHAkC6ooIq8

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.