Kategorier
BREAKING FOR BØRN

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

LEGO møder Jurassic Park i dette fantastiske eventyr: LEGO Jurassic World: The Indominus Escape, der nu kan ses på Netflix Danmark.

Da Simon Masrani ved et uheld kommer til at ødelægge en af parkens hovedattraktioner (han burde virkelig blive bedre til at fyve den helikopter), sætter han sin lid til, at hans trofaste medarbejder Claire klarer ærterne.

Efter lidt hurtig dino-DNA-opbygning i Dr. Wus laboratorium, finder Claire den perfekte løsning, der vil imponere Masrani og børn overalt i verden – Indominus rex – den klogeste, største og mest uhyggelige hotdog-elskende hybrid-dinosaur, der nogensinde har set dagens lys!

Katastrofen indtræffer desværre, da Indominus spiser alle de mange hotdogs og slipper ud af sin indhegning i et sultent raseri.

Det er nu op til den talentfulde og barske dinosaurtræner Owen Grady at redde dagen og bekæmpe Indominus rex i en episk, actionfyldt afslutning!

LEGO Jurassic World på Netflix

Filmen er 24 minutter lang og vil helt sikkert begejstre alle LEGO og Jurassic fans over 5 år.

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape kom på Netflix den 1. november 2016, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale.

Se traileren til LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.