Kategorier
BREAKING SERIER

Call the Midwife sæson 5 på Netflix

En af de mest succesfulde BBC-dramaserier i nyere tid Call the Midwife sæson 4 (Jordemoderen) kan nu ses på Netflix.

Serien fortæller den rørende og sande historie om en gruppe jordmødre, som arbejder i den østlige del af London i 1950’erne.

Den nyuddannede jordmoder Jenny Lee (Jessica Raine / Vanessa Redgrave) er den senest ankomne til Nonnatus House, et kloster i et af de fattigste områder i London.

Jenny bliver budt velkommen af nonnerne og de andre jordmødre på stedet blandt andet Trixie (Helen George), en pige som sjældent keder sig, den mere fornuftige Cynthia (Bryony Hannah) samt Chummy (Miranda Hart), som er fra overklassen.

Selvom Jenny stortrives er hun langt væk fra den verden hun er vandt til. Hun fordyber sig i sin nye verden med fødsler, dødsfald, intriger og romantik i et samfund som hun hurtigt lærer at elske.

Call the Midwife sæson 5 på Netflix

Handlingen i sæson 5 foregår i 1961 og i London begynder de sociale forandringer at kunne mærkes i bedre boliger, sanitet og sundhedspleje.

For jordemødrene i Nonnatus House, er det business as usual, da de fortsætter med at tage sig af de syge og bringe nyt liv til verden. Alle rystes dog over, at to babyer fødes med få måneders mellemrum – begge med alvorlige deformiteter. 

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Call the Midwife på Netflix

Serien er skabt af Heidi Thomas og er baseret på erindringer af Jennifer Worth. Serien har været vist på dansk tv som Jordemoderen, men vil du finde serien på Netflix, må du søge efter den originale titel: Call the Midwife.

Der er indtil videre lavet fem sæsoner af serien, men det ligger fast at BBC til december (2016) og i starten af det nye år vil vise Call the Midwife sæson 6. Det vil være muligt at se serien på BBC iPlayer ved at bruge den danske SmartDNS-service Unlocator. Med den kan du se alt indhold på f.eks. BBC iPlayer, BBC Sport og ITV mv.

Lige nu kan du prøve Unlocator 100% gratis i 7 dage.

Call the Midwife sæson 5 kom på Netflix den 1. november 2016, hvor også de fire foregående sæsoner kan ses.

Se traileren til Call the Midwife sæson 5:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.