Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER NYHEDER

Find smilet frem: Alle for én på Netflix

Holdet bag filmen Blå Mænd er igen tilbage i komedien Alle for én, der nu kan streames på Netflix.

Alle for én handler om de fire drengerøve og barndomsvenner Martin (Jon Lange), Ralf (Mick Øgendahl), Timo (Rasmus Bjerg) og Nikolai (Jonatan Spang).

Martin samler de gamle drenge, for at få hjælp til sin skrantende karriere som politibetjent. Problemet er, at de tre andre ikke altid er lige lovlydige og planerne går da også i vasken, hvor efter de tvinges til at ‘lege’ sammen som i gamle dage, hvor de var ‘alle for én’

Det er Mick Øgendahl der har skrevet Alle for én, som er instrueret af Rasmus Heide.

Alle for én på Netflix

De danske anmeldere var i den grad delte, da filmen kom i biograferne i 2011. Alle for én fik alt fra 1 til 4 stjerner.

Mest positiv var BT, der gav fire stjerner og skrev “Som en alvorlig voksen kan du med rimelighed godt klage over klichéer, overspil og enkelte vitser, der aldrig letter, men alt i alt skaber »Alle for én « godt humør og en rar stemning i biografen. Især for drengerøve mellem 10 og 16 år.”

LIGE NU: KØB ‘ALLE FOR TO’ PÅ DVD TIL KUN 49,94

Efterfølgeren til Alle for én kom i 2012 og hedder Alle for to. Den er desværre ikke på Netflix, men kan købes på Gucca til kun 49,95.

Alle for én kom på Netflix den 4. februar 2015.

Se traileren til Alle for én

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.