Kategorier
FILM

Krimi-thrilleren ‘The River King’ på Netflix

Den amerikanske krimi-thriller The River King fra 2005 kan nu ses på Netflix Danmark.

Den unge studerende August Pierce findes druknet i flod ikke langt fra den privatskole, Hadden School, som han går på. Landbetjenten Abel Gray (Edward Burns) sættes på sagen og skal forsøge at finde ud af, om der er tale om et selvmord, et uheld eller om det var et iskoldt mord der forsagede drengens død?

Gray tror at drengens dødsfald er relateret til et ekstremt optagelsesritual på skolen. Da den gamle privatskole for alt i verden vil undgå at få deres fine renommé plettet af et mord på en studerende, gør skolens ledelse alt for at besværliggøre opklaringsarbejdet. Gray finder hurtigt ud af, at han er på dybt vand, da han involveres i en sag om både korruption, løgne og bedrag.

The River King er baseret på en roman af Alice Hoffmann af samme navn.

CinemaOnline gav filmen 2 stjerner og skrev: “…en middelmådig thriller, der aldrig rigtig bliver spændende. Historien snegler sig af sted, og desværre kan Burns præstation ikke redde filmen”

The River King kom på Netflix den 4. februar 2015.

Se traileren til ‘The River King’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.