Kategorier
BREAKING DET BEDSTE FRA NETFLIX NYHEDER

Perfekt til vinterferien: 7 bedste børnefilm på Netflix

Så er det vinterferie og hvis der står hjemlig hygge på programmet, er der masser af gode film på Netflix til familiens yngste. Vi har fundet de syv bedste film på Netflix til børn, som også resten af familien kan holde ud at se.

Udvalget af film på Netflix bliver løbende skiftet ud efterhånden som deres rettigheder til filmene udløber, men netop her i vinterferien er der rigtig mange spændende familie- og børnefilm på Netflix.

Alle filmene på denne liste kan ses med dansk tale, hvilket vi har sat som absolut minimums krav. Derudover har vi vægtet anmeldelser og filmenes popularitet i biografen. Endelig har mine egne drenge på 4 og 7 år haft en finger med i spillet i denne liste. Alle filmene ligger lige nu (februar 2015) på Netflix.

SE DISNEY’S FANTASTISKE ANIMATIONSFILM ‘FROST’ PÅ VIAPLAY – GRATIS I 30 DAGE!

Som altid er filmene listet i kronologisk rækkefølge med de nyeste først.

Vilde Rolf (2013)

Vilde Rolf handler om computerspils figuren Rolf, der i årevis har stået i skyggen af Fix-det Felix Jr. – helten i deres spil. Træt af at spille skurk, tager Rolf sagen i egne store hænder og tager ud på en rejse tværs over arkaden, gennem flere generationer af videospil, for at bevise, at han har hvad der skal til for at være en rigtig helt. De danske stemmer leveres af blandt andre Nikolaj Steen og Christiane Schaumburg-Müller. Vilde Rolf minder i stil om klassikeren Toy-Story, uden dog at nå helt op i samme kaliber. Men mindre kan også gøre det og Vilde Rolf er en super underholdende film fra Walt Disney Animation Studios. Den var nomineret til en Oscar for Bedste animerede film.

SE FLERE FAMILIEFILM SOM ‘GRUSOMME MIG 2’, ‘BILER’, ‘FLYVEMASKINER’, ‘ICE AGE 4’ PÅ VIAPLAY GRATIS I 30 DAGE – INGEN BINDING!

Monsters University (2013)

De populære Pixar-figurer Mike og Sully er tilbage i animationsfilmen Monsters University, der er noget så usædvanligt som en prequel til Monsters Inc. fra 2001, der de to arbejder sammen i firmaet Monsters Inc, der omdanner skræmte børns skrig til elektricitet. Monsters University handler om monsteret Mike Wazowski, der hele livet har drømt om at blive en “skræmmer” og nu har han chancen for at uddanne sig til én på selveste Monsters University. Mike bliver uvenner med den populære Sully og de to monstre kommer i klammeri. De bliver begge bortvist og må arbejde sammen for at gøre tingene godt igen.

Croods (2013)

Se den sjove animationsfilm om neandertaler-familien Croods, der må træde ind i fremtiden for ikke at blive en del af fortiden. De har hele deres liv levet i en hule, men da den styrter sammen, er de nødt til at vove sig ud i den nye verden for at finde et nyt hjem. Familiens overhoved er faderen Grug, der plejer at løse alle problemer med sin enorme styrke, men de udfordringer, der venter familien kræver også andet end styrke. Det er folkene bag ‘Sådan Træner Du Din Drage’, der har lavet Croods, som måske ikke er den flotteste animationsfilm der er lavet, men Croods byder på mange sjove grin for hele familien.

http://youtu.be/UbzBYLclH6Y

Det Regner Med Frikadeller (2010)

Der er sjov for hele familien i den animerede film Det Regner Med Frikadeller, der handler om opfinderen Flint Lockwoods, hvis nye opfindelse ved et uheld farer op i skyerne som en raket og ødelægger byens rådhusplads, hvorefter det begynder at regne med burgere. Endelig en opfindelse, der virker! Men da folk grådigt spørger efter mere og mere mad, går maskinen amok og skaber spaghettitornadoer og kæmpefrikadeller. Nu er det op til Flint og hans to medhjælpere: vejr-pigen Sam Sparks og den talende abe Steve,  at få slukket maskinen. Det Regner Med Frikadeller er baseret på en børnebog fra 1978 skrevet af Judi og Ron Barett. Fantastisk underholdende film!

SE ‘DET REGNER MED FRIKADELLER 2’ PÅ VIAPLAY – GRATIS I 30 DAGE!

Megamind (2010)

Fra DreamWorks kommer filmen om superskurken Megamind, der er i konstant kamp mod byen, Metro City’s store helt, Metro Man. En dag lykkedes det dog Megamind at få skovlen under Metro Man og dermed overtager han byen. Livet som skurk er dog ikke så sjovt når der ikke er en helt og derfor skaber Metro Man en ny helt, Tighten – bare for at få lidt modstand. Han er dog alt andet end en superhelt, faktisk mere en skurk. Så nu er det pludselig Megamind, der er helten i byen. BT gav filmen 5 stjerner og skrev “god uden at være genial”. En super sjov og spændende film, som hele familien sagtens kan se flere gange.

http://youtu.be/NPI0eatlo_M

Happy Feet (2006)

I modsætning til vennerne synger den unge pingvin Mumle ikke godt nok til at tiltrække en mage, men han har et usædvanligt talent: Han er helt fantastisk til at steppe, hvilket får ham smidt ud af pingvin-flokken, der er træt af hans evindelige stepperi. Mumle drager afsted for at få en åbenbaring, hvorefter han støder ind i de spansk-accent-talende pingviner, Ramón, Néstor og Raul, så kan eventyret for alvor begynde… Men vil Happy Feet nogensinde finde sin eneste ene, når han ikke kan synge sin “kærligheds-sang”? En sød film med et helt fantastisk soundtrack, der vil få humøret op på hos alle i familien.

Robotter (2005)

Fra folkene bag Ice Age, kommer her et fantastisk rumeventyr, hvor vi følger den unge robot, Rodney Copperbottom. Han er en ung eventyr- og eksperimenterelysten robot, der drager til den store by for at virkeliggøre sin drøm om at blive opfinder hos sit store idol, opfinderen Bigweld til gavn for alverdens robotter. Det viser sig at være noget af en udfordring for den onde tyran, Ratchet har taget magten og forvist Bigweld fra sit livsværk. Men Rodney lader sig ikke sådan stoppe og han finder hurtigt venner i byen, der vil være med til at vælte Ratchet af pinden. En vittig film med et hav af skøre indfald og gode stemmer, der leveres af blandt andre Timm Vladimir, Martin Brygmann, Trine Dyrholm, Keld Nørgaard og Lars Hjortshøj.

Dette var vores liste over de syv bedste børnefilm på Netflix, som resten af familien også kan se. Der er naturligvis mange andre børnefilm på Netflix, som vi har valgt at skære fra i udvælgelsen. Vi ville f.eks gerne have haft The LEGO Movie fra 2013 med. Det er en super flotte animationsfilm, der passer perfekt til familiehygge i vinterferien, men desværre er den version der ligger på Netflix kun med danske undertekster og ikke med dansk tale.

Rigtig god vinterferie!

Flixnyt-redaktionen.

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.