Kategorier
BREAKING FILM

‘Halo 4: Forward Unto Dawn’ på Netflix

Filmen som alle HALO-fans har drømt om – filmatiseringen Halo 4: Forward Unto Dawn kan nu ses på Netflix Danmark.

Halo 4: Forward Unto Dawn er baseret på det populære videospil Halo 4.

Selve handlingen foregår i tiden før spillet og følger den unge kadet Thomas Lasky, der går på militærakademiet United Nations Space Command (UNSC). Han har svært ved at følge reglerne på skolen og derfor bliver han ofte ydmyget af sine overordnede. Han finder imidlertid sit potentiale som militær leder da akademiet angribes fra rummet af The Covenant, en frygtelig styrke. Sammen med supersoldaten Master Chief må Lasky og resten af eleverne gribe til våben og bekæmpe fjenden, som både er teknologisk overlegen og hurtigere end dem.

Halo 4: Forward Unto Dawn er oprindelig en serie sendt på nettet i 5 afsnit a hver 15 minutter. De er nu sat sammen og samtidig er der tilføjet yderligere 15 minutter, så filmens længde er på 90 minutter.

På trods af at dette er en film uden de vilde effekter og totalt blottet for dyre filmstjerner, så er det faktisk en ganske fin film, som fans af compterspillet HALO helt sikkert vil elske.

Halo 4: Forward Unto Dawn kom på Netflix den 2. februar 2015.

Se traileren til ‘Halo 4: Forward Unto Dawn’

http://youtu.be/67QGo_MwNWY

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.