Kategorier
FILM

Sum Of All Fears med Ben Affleck og Morgan Freeman

Den amerikanske thriller, Sum Of All Fears fra 2002 kan nu ses på Netflix.

Da den russiske præsident dør og bliver efterfulgt af en kryptisk ny præsident. Det øger spændingerne mellem Øst og Vest. Jack Ryan (Ben Affleck), en ung CIA analytiker, kommer på sagen da han har skrevet en afhandling om den nye russiske præsident.

Samtidig har europæiske nazi-terrorister har fået fingrene i en atombombe og planlægger at anvende den under Super Bowl-finalen i USA. Terroristerne forsøger, at få det til at ligne et russisk angreb i håb om at genoplive den kolde krig.

Glæd dig til at se Ben Affleck og Morgan Freeman i denne ganske underholdende film. Sum Of All Fears er den 4. film om figuren Jack Ryan, der er baseret på Tom Clancys romaner.

BT gav Sum Of All Fears 4 stjerner og skrev: “Selv om vi har set mange af ingredienserne før, så kan fans af genren godt lægge én ekstra stjerne oveni. Fordi Hollywoods velsmurte underholdningsmaskine sjældent har været brugt så tålmodigt og effektivt.

Sum Of All Fears kom på Netflix Danmark den 26. april 2015.

Se traileren til Sum Of All Fears

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.