Kategorier
FILM

The Core med Hilary Swank og Aaron Eckhart

Den amerikanske katastrofefilm, The Core fra 2003 kan nu ses på Netflix.

Geofysikeren Dr. Josh Keyes (Aaron Eckhart) har gjort en frygtelig opdagelse: Jordens kerne er holdt op med at rotere. Planetens magnetfelter er ved at forsvinde, og i løbet af måneder vil Jorden blive ødelagt. Der er kun ét håb: At sende Keyes og et hold af fremtrædende videnskabsfolk til Jordens indre i et underjordisk fartøj.

Mens menneskehedens skæbne hænger i det uvisse, skal videnskabsfolkene og fartøjets besætning gøre det utænkelige – sprænge en atombombe for at sætte Jordens kerne i rotation igen.

I The Core ses også Oscar-vinderen Hilary Swank, som Beck, der fører an i denne hårejsende film.

Størstedelen af de danske anmeldere lagde ikke fingrene imellem da de skulle uddele stjerner. For de fleste vedkommende blev det blot til en enkelt stjerne, ledsaget af ord som ‘ævl’ og ‘dårlig smag i munden’. Ekstra Bladet gav dog filmen 3 stjerner og skrev: “Det er det rene vrøvl, men uskyldigt og ganske underholdende.”

The Core kom på Netflix den 24. april 2015.

Se traileren til The Core

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.