Kategorier
FILM NYHEDER

Limitless med Robert de Niro og Bradley Cooper

Robert de Niro og Bradley Cooper er i topform i den amerikanske thriller Limitless fra 2011, der nu kan streames på Netflix.

Eddie Morra (Bradley Cooper) er en useriøs forfatter med en temmelig seriøs skriveblokering. En dag opdager han pillen NZT, der kan booste hjerneaktiviteten med flere hundrede procent og den ændre alt for Eddie. Pludselig lever han et high-speed overklasseliv med succes, penge og kvinder i en grad, der overstiger fantasien. Han bliver med ét til en mirakelmager på Wall Street, hvilket får milliardæren Carl van Loon (Robert de Niro) til at hyre Eddie til at styre en gigantisk handel.

Stoffet har dog den bivirkning at den giver ham pludselige blackouts og snart er Eddie i større fare, end selv overmenneskelig tankekræft kan redde ham ud af.

Limitless er instrueret af Neil Burger, der også var manden bag filmen Illusionisten.

SE ALLE FILNYHEDERNE PÅ NETFLIX ET STED

BT gav Limitless 5 stjerner, mens CinemaZone gav den 4 stjerner og skrev: “Det er en fascinerende rejse at være med på, og Burger, der tidligere har vist visuel opfindsomhed i blandt andet magiker-filmen The Illusionist, udnytter den pulserende storby omkring Eddies udskejelser flot.”

Limitless kom på Netflix den 1. april 2015.

Se traileren til Limitless

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.