Kategorier
NETFLIX SERIER SERIER

Life Unexpected på Netflix

Den amerikanske tv-serie Life Unexpected er godt på vej til at blive en kæmpe succes på Netflix.

Life Unexpected handler om den 15-årige pige Lux (Britt Robertson), der hele sit liv har været på plejehjem og hos forskellige plejefamilier. Da hun bliver 16 år beslutter hun sig for at tage kontrol over sit eget liv ved at blive myndig og derfor er hun nødt til at have sine forældres underskrift.

Lux tager derfor kontakt til sin biologiske far, barejeren Nate Bazile  (Kristoffer Polaha), som ikke aner han har en datter. Faderen finder frem til Lux’s mor, Cate (Shiri Appleby), der i mellemtiden er blevet en kendt radiovært. Sammen giver de Lux deres underskrift, så hun kan få kontrol over sit liv. Det betyder dog også at Lux’s forældre nu har forældremyndigheden over hende.

Snart vil skæbnen, at Lux får nej til at blive myndig og hun ender i sine biologiske forældres varetægt.

Life Unexpected populær på Netflix

Life Unexpected blev sendt på den amerikanske kabel tv-kanal CW i 2010 og 2011, men dårlige seertal betød, at der kun blev lavet to sæsoner af serien. Begge sæsoner ligger på Netflix, hvor brugerne til gengæld har taget serien til sig:

“Fantastisk spændende, dramatisk og romantisk og følelsesladet serie efter min mening! Har slet ikke kunne løsrive mig fra den, efter at have set første afsnit” (Kommentar på Netflix)

“Jeg er solgt… Jeg så bare lige pilotepisoden, for om det var noget jeg gad se mere af… og tja sidder her så endnu og mangler kun 2 afsnit af 1. sæson… Aldrig har jeg tudet så meget til en tv-serie” (Kommentar på Netflix)

Tror aldrig jeg har været så rørt over en serie som jeg har været over denne. 5 stjerner herfra.. Og når de skriver at denne serie er følelsesladet, puha så er der virkelig noget om snakken… Husk kleenex eller bare din dyne!” (Kommentar på Netflix)

Serien hed oprindelig Light Years – og før det Parental Discretion Advised, inden den endelige titel blev Life Unexpected. 

Life Unexpected kom på Netflix den 6- januar 2013.

Se traileren til Life Unexpected

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.