Kategorier
NETFLIX SERIER NYHEDER SERIER

The Americans – Seriepremiere på Netflix

Den amerikanske spionthriller The Americans kan nu ses på Netflix, hvor både 1. og 2. sæson nu kan ses.

The Americans foregår i 80’erne hvor Ronald Reagan var præsident i USA og den Kolde Krig var på sit højeste niveau siden tresserne. Ægteparret Elisabeth (Keri Russell) og Phillip Jennings (Matthew Rhys) er spioner for den sovjetiske efterretningstjeneste KGB. De bor i Washington DC med deres to børn: Den 13-årige datter Paige (Holly Taylor) og den 10-årige søn Henry (Keidrich Sellati) og er på papiret en helt normal amerikanske familie.

Alt er dog et spil for galleriet. Elisabeth og Phillip er i virkeligheden russere og deres ægteskab er arrangeret af KGB, ligesom deres børn ikke aner noget om forældrenes sande identitet.

Elisabeth og Phillips liv bliver endnu mere kompliceret af, at de får Stan Beeman (Noah Emmerich) som nabo. Han er nemtlig en FBI-agent, som sammen med sin partner Chris Amador (Maximiliano Hernández) har arbejder på at afsløre russiske spioner. Netop Stan er meget mistroisk overfor sine naboer.

The Americans på Netflix

The Americans er et fantastisk tidsbillede af 80’erne og den Kolde Krig med trusler og missilforsvar. Serien har desværre stået lidt i skyggen af større produktioner som House of Cards, Games of Thrones og Homeland, men det vil bestemt være en fejl at springe over The Americans. Serien er ganske vist lidt lang tid om at komme op i omdrejninger, men holder du de første 4-5 afsnit ud, venter belønningen med masser af spænding, forviklinger og overraskende momenter.

The Americans har to år i træk vundet en AFI awards (2014 og 2015) som ‘Årets bedste tv-program’, ligesom serien har været nomineret til tre Primetime Emmy Awards.

Der er indtil videre lavet 3. sæsoner af The Americans. Den 22. april 2015 kørte sidste afsnit over skærmen på den amerikanske kabel tv-kanal FX, samtidig blev det meddelt, at The Americans vender tilbage med en 4. sæson i 2016.

The Americans kom på Netflix den 2. maj 2015, hvor både første og anden sæson ligger.

Se traileren for The Americans

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.