Kategorier
DOKUMENTAR

Chef’s Table – Verdens bedste kokke på Netflix

Vi kan bare ikke få nok af madprogrammer og nu er Netflix også hoppet med på bølgen med deres miniserie: Chef’s Table.

Her besøger manden bag dokumentarfilmen Jiro Dreams of Sushi, David Gelb seks internationale stjernekokke og prøver at give et indblik i, hvad de tænker og hvad der driver dem til at yde det ypperste hver eneste dag.

I hver episode fokuserer han på en enkelt berømt kok. Se blandt andre Massimo Bottura fra Osteria Francescana, der var manden, som genopfandt den italienske madkultur, ved at lade hans bedstemors opskrifter indgå i retterne på en ny og moderne måde. Massimo er tæt på at være nationalhelt i hjemlandet og han er nr 3 på listen over verdens bedste kokke.

David Gelb besøger også den blot 32 årige svenske stjernekok Magnus Nilsson, der driver restauranten Fäviken Magasinet, Dan Barber fra restaurant Blue Hill i New York, Niki Nakayama fra Los Angeles, Ben Shewry fra Australien og endelig Francis Mallmann fra Restaurante Patagonia Sur i Argentina.

Chef’s Table på Netflix

Hvis du kunne lide Netflix-dokumentaren  Jiro Dreams of Sushi, vil du helt sikkert elske denne Netflix Originals miniserie.

Chef’s Table er ikke et traditionelt  madprogram, hvor der fokuseres på hvordan maden tilberedes eller hvor varm ovnen skal være. Det handler i højere grad om, hvad der får kokkene til at udvikle sig og hele tiden jagte den perfekte ret.

Glæd dig til et spændende indblik i den ellers lukkede verden hos en mesterkok. Serien bør dog ikke ses på tom mave!

Første sæson af Chef’s Table kom på Netflix den 26. april 2015.

Se traileren til Chef’s Table

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.