Kategorier
BREAKING FILM

Skal, Skal Ikke på Netflix

Den romantiske komedie fra 2011, Skal Skal Ikke kan nu ses på Netflix.

Mens hun fejrer sin 30-års dag, kan Rachel White (Kate Hudson) ikke undgå følelsen af at hendes liv ikke er blevet som hun forventede sig.

Hun har ganske vist et prestigefuldt job hos et advokatfirma på Manhattan, men hun arbejder meget og er stadig single.

Rachel har stadig hendes barndomsveninde Darcy (Ginnifer Goodwin), men at se hende flirte med sin kommende mand, Dex (John Krasinski) er blot en påmindelse om at Rachel som sædvanligt vil ende med at gå alene hjem fra festen. Men denne gang bliver det så ikke sådan…

Kort før brylluppet kommer Dex til at røbe over for Rachel, at han gengældte hendes følelser dengang og stadig er vild med hende. Kan Rachel endelig samle mod til at sætte sig selv før sin dominerende veninde.

SE DE NYESTE FILM PÅ NETFLIX HER

Filmen er instrueret af Luke Greenfield

Jyllands-Posten gav Skal Skal Ikke 5 stjerner og skrev: “… en overbevisende og rørende film om at vælge kærligheden, selvom det kan have enorme konsekvenser.” 

Skal Skal Ikke kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til Skal Skal Ikke

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.