Kategorier
BREAKING FILM

For Min Søsters Skyld (My Sister’s Keeper)

Det amerikanske drama, For Min Søsters Skyld (My Sister’s Keeper) kan nu ses på Netflix.

Sara (Cameron Diaz) og Brian (Jason Patric) lever et idyllisk liv med deres to børn, indtil den lille familie rammes af beskeden om, at deres datter Kate (Sofia Vassilieva) har fået leukæmi. Hvis Kate skal overleve, skal hun have en knoglemarvstransplantation, men der er ingen passende donorer i familien.

I et desperat forsøg på at redde Kates liv tager Sara og Brian et kontroversielt valg om at få et barn mere i håbet om, at barnet matcher genetisk som donor. Det moralske dilemma truer imidlertid med at ødelægge familien, og valget om et donorbarn rejser både moralske og etiske spørgsmål.

Da den yngste datter Anna (Abigail Breslin) finder ud af, at hun kun er kommet til verden som donorbarn for at forlænge sin søsters liv, beslutter hun at sagsøge sine forældre for retten til at bestemme over sin egen krop.

Hendes kamp for frihed til at vælge truer med at splitte familien, men er måske det første skridt mod virkelig tilgivelse, værdighed og familiesammenhold.

For Min Søsters Skyld på Netflix

Nick Cassavetes, der har instrueret The Notebook og John Q, beviser igen sin fornemmelse for historier om dybe, menneskelige relationer i denne inspirerende film om en kærlig familie, der udfordres og forenes af et barns sygdom.

SE DE NYE FILM PÅ NETFLIX HER

Filmen er baseret på Jodi Picoult medrivende roman af samme navn.

For Min Søsters Skyld kom på Netflix den 15. juli 2016, hvor den i øvrigt ligger under den originale titel: My Sister’s Keeper

Se traileren til For Min Søsters Skyld 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.