Kategorier
BREAKING FILM OG SERIE NYT NYHEDER

Se de første billeder fra Hemlock Grove sæson 3

Der er både en god og en dårlig nyhed til alle fans af Hemlock Grove.

Først den gode nyhed: Den 23. oktober kommer Hemlock Grove sæson 3 på Netflix.

Og så den dårlige nyhed: 3. sæson bliver desværre også endestationen for denne fantastiske fantasy-serie, der har fået masser af dedikerede fans over hele verden.

I Hemlock Grove sæson 3 bliver byens grumme hemmeligheder ved med at optrævle. Olivia, Roman, Peter og Shelley bliver introduceret til nye bekendtskaber, mens de står overfor farlig og uforudsete forhindringer.

Peter og Roman indser, at hvis de vil forhindre ’the end of days’, bliver de nødt til at ofre deres menneskelighed og slippe deres indre monstre fri.

De fire hovedpersoner spilles af Famke Janssen (X-men), Bill Skarsgård, Landon Liboiron og Madeleine Martin (Californication).

Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix
Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix

Hemlock Grove sæson 3 bliver også den sidste sæson i serien og ifølge producer Eli Roth vil man gerne give fans af serien en flot finale, der bliver endnu mørkere end vi har set tidligere. De første billeder fra serien er kommet og af dem bliver du ikke i tvivl om, at det er Hemlock Grove som vi elsker det!

Udover billederne har Netflix også frigivet en ultrakort teaser på blot 19 sekunder. Den viser Roman Godfrey, der drikker blod direkte fra en pose sammen med en mystisk brunette. I slutningen af klippet drikker de begge blod fra posen hvorefter de tilsyneladende skal til at kysse hinanden. Kan dette betyde at der vil komme lidt romantik til Roman i sæson 3? Vi må vente til lidt endnu med at få svaret.

Hemlock Grove sæson 3 på Netflix

Hemlock Grove er en original serie fra Netflix og får premiere eksklusivt på streaming-tjenesten den 23. oktober. Som sædvanlig med alle 10 episoder på én gang.

Se den korte teaser til Hemlock Grove sæson 3

Se flere billeder fra Hemlock Grove sæson 3

Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix
Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix
Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix
Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.