Kategorier
FILM

Stranded In Paradise

Den romantiske amerikanske TV-film, Stranded In Paradise fra 2014 kan nu ses på Netflix Danmark.

Tess Nelson (Vanessa Marcil) er en fattet og selvbevidst personalechef, som stræber efter en velfortjent forfremmelse. Men da hendes chef meddeler hende, at hun i stedet bliver afskediget, bliver Tess rasende og bekymret over at skulle skuffe sin fordringsfulde mor, Mona.

Hun er fast besluttet på at udnytte en forretningsrejse til en personalekongres i Puerto Rico til at score et nyt job, men bliver modløs, da rejsen bliver en fiasko fra starten, og en orkan under opsejling gør det umuligt at flyve hjem.

Efter at være stødt ind i en flot medrejsende, Carter (James Denton), indser Tess, at der er andre muligheder end at sidde bag skrivebordet. Med hjælp fra en frygtløs og venlig lokal person, Stella (Gladys Rodríguez), søger Carter og Tess tilflugt, og Tess indser, at det at tage en uventet risiko kunne gøre hende mere lykkelig, end hun nogensinde havde drømt om.

Stranded In Paradise på Netflix

Stranded In Paradise er produceret til den amerikanske TV-kabel kanal, Hallmark Channel og har ikke været vist i de danske biografer.

Stranded In Paradise kom på Netflix den 1. oktober 2015.

Se traileren til Stranded In Paradise

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.