Kategorier
FILM

For Better Or For Worse

Den amerikanske TV-film For Better Or For Worse fra 2014 er nu på Netflix.

Filmen handler om Wendy (Lisa Whelchel), der er endelig ved at finde sig til rette som single efter at have kæmpet med at komme sig over sin mands dødsfald.

Efter en alvorlig periode med sorg har hun overtaget familiefirmaet med at koordinere byens smukkeste og mest mindeværdige bryllupper med hjælp fra veninden og kollegaen Roseanne (Kim Fields). Wendys forretning og værdier udfordres imidlertid, da den charmerende, men afsindigt irriterende Marco nedsætter sig om skilsmisseadvokat lige ved siden af hendes bryllupskapel.

Selv om Wendy vil gøre alt for at fremme sin bryllupsforretning, må hun gå sammen med Marco (Antonio Cupo), efter at hendes søn Collin erklærer sin forlovelse med Marcos datter Sophia.

Da Wendy kommer tættere på Marco, begynder hun at indse, at hvis hun beskytter sig selv mod smerten ved at miste kærlighed, vil hun måske forhindre, at hun kommer til at opleve sand kærlighed i fremtiden. Vil Wendy give kærligheden en ny chance?

For Better Or For Worse på Netflix

For Better Or For Worse er produceret af den amerikanske kabel-TV Hallmark Channel og filmen kom derfor ikke i de danske biografer.

For Better Or For Worse kom på Netflix Danmark den 1. oktober 2015.

Se traileren til For Better Or For Worse

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.