Kategorier
FILM

50 First Dates med Drew Berrymore og Adam Shandler

Den romantiske komedie, 50 First Dates fra 2004 er nu på Netflix Danmark.

Filmen handler om Henry Roth (Adam Sandler), der lever livet i sit paradis på Hawai og bruger sine aftener på at score smukke turister. Han nyder sit sorgløse liv uden forpligtelser … indtil han møder Lucy (Drew Barrymore).

Henry og Lucy falder straks for hinanden, men dagen derpå vil hun ikke kendes ved ham. Han tror først, at skæbnen giver ham tak for sidst, men faktisk har Lucy mistet sin korttidshukommelse, så hun hver aften glemmer dagens oplevelser.

Men når man har fundet sin drømmepige, er der ingen grænser for, hvor langt man vil gå for at vinde hendes hjerte – heller ikke hvis man skal gøre det om og om igen …

50 First Dates på Netflix

50 First Dates fik ikke de bedste anmeldelser, men BT gav den dog 4 stjener og skrev: “…takket være en luftigt og velpisket drejebog samt en lang række morsomme biroller…glammer man tiden. Og eventyret fungerer.”

Se 50 First Dates på Netflix, hvor den kom på den 2. oktober 2015.

Se traileren til 50 First Dates

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.