Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Pingvinerne fra Madagascar på Netflix

DreamWorks forrygende animationsfilm Pingvinerne fra Madagascar fra 2014 kan nu ses på Netflix Danmark.

Filmen handler om spionerne Skipper, Rekrut, Rico og Kowalski. Godt nok er de pingviner, men de er fuldt ud på højde med en vis hr. Bond, når det kommer til agentarbejde.

Normalt klarer fuglene enhver opgave med effektivitet, opfindsomhed og ulastelig stil. Men nu står de over for den onde Dr. Octavius Brine, som har en gemen plan om at ødelægge verden, som vi kender den.

Derfor slår Skipper og Co. sig sammen med Nordenvinden, en undergrundsorganisation under ledelse af den mest hemmelige af alle agenter. Pingvinerne og deres nye venner må nu samle alle kræfterne i kampen mod Dr. Brine for at redde verden.

Pingvinerne fra Madagascar er skabt folkene bag kæmpesuccesen Madagascar. Det er et vanvittigt sjovt globetrotter-eventyr, som hele familien vil elske!

Pingvinerne fra Madagascar på Netflix

Berlingske gav Pingvinerne fra Madagascar 4 stjerner og skrev: “Det er langt hen ad vejen rigtigt sjovt. Vi bombarderes med den ene skøre idé efter den anden, og tempoet er højt.”

Pingvinerne fra Madagascar kom på Netflix den 27. august 2015, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale.

Se traileren til Pingvinerne fra Madagascar

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.