Kategorier
BREAKING FILM USA

Captain Phillips med Tom Hanks på Netflix NL

Den amerikanske thriller Captain Phillips med Tom Hanks i hovedrollen kan nu ses på Netflix Holland.

Med dit Netflix-abonnement kan du nemt se andre Netflix-regioner f.eks. den hollandske. Alt hvad der kræves et en Smart-DNS tjeneste, som Unlocator. Lige nu kan du teste Unlocator helt gratis i 7 dage. SE MERE HER!

Captain Phillips handler om fragtskibet, Maersk Alabama, der er på vej til Mombasa i Kenya med en last på 17.000 tons, da det bliver bordet af en gruppe pirater 440 km ud fra den somaliske kyst.

Størstedelen af skibets besætning på 20 mand gemmer sig i maskinrummet, imens Kaptajn Richard Phillips (Tom Hanks) og to andre bliver tilbage på dækket for at forhandle med piraterne.

Fra maskinrummet sætter besætningen imidlertid skibets drivkraft ud af spil og i frustration over den manglende navigation, beslutter piraterne at tage Kaptajn Phillips med som gidsel i en af Maersk Alabamas redningsbåde.

Captain Phillips er baseret på de virkelige begivenheder, der ramte Mærsk-skibet i april 2009, og som resulterede i den første kapring af et amerikansk fragtskib i 200 år.

Captain Phillips på Netflix

BT gav filmen 5 stjerner og skrev : “Det er en adrenalinpiskende thriller, der holder os i et jerngreb gennem 134 minutter, mens bølgerne i enhver forstand går højt.”

Captain Phillips kom på Netflix NL / Holland den 26. august 2015.

Med Unlocator kan du hurtigt og nemt se Netflix Holland og alle andre Netflix-regioner. Lige nu kan du prøve Unlocator 100% gratis i 7 dage!

Se traileren til Captain Philips

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.