Kategorier
BREAKING FILM

The Raid: Retaliation på Netflix

Den indonesisk actionfilm The Raid: Retaliation fra 2014, der er blevet udråbt til en af de bedste actionfilm nogensinde, er nu på Netflix

Efter at have kæmpet sig vej ud af en bygning fyldt med gangstere troede betjenten Rama (Iko Uwais) at hans problemer var overstået en gang for alle, og at han kunne genoptage sit normalt liv.

Men han kunne ikke have tage mere fejl… Ramas modstandere i den skæbnesvangre bygning var intet mere end små fisk, der svømmer i en dam med meget større fisk – større end han nogensinde havde troet muligt.

Og hans triumf over disse små fisk, har tiltrukket sig opmærksomhed fra rovdyr længere oppe i fødekæden. Da hans familie er i fare, har Rama kun ét valg for at beskytte sin lille søn og kone: Han må gå undercover for at infiltrere den kriminelle underverden og kæmpe sig vej op i hierarkiet af konkurrerende kræfter, indtil det fører ham til de korrupte politikere og politibetjente, der trækker i trådene.

The Raid: Retaliation på Netflix

Det er igen instruktøren Gareth Evans, der står bag The Raid 2: Retaliation, som overgår den fantastiske første film fra 2011, The Raid: Redemption og har begejstret anmeldere og publikum med kampscener i verdensklasse. Desværre kom ingen af filmene op i de danske biografer.

CinemaZone gav The Raid: Retaliation 5 stjerner og skrev: “The Raid: Retaliation er en helt igennem fremragende actionfilm, der holder pusten oppe i samtlige 150 minutter.”

The Guardians anmelder Peter Bradshaw gav filmen topkarakter og skrev filmen som “en kranieknusende voldelig, ubønhørligt intens og ganske enkelt fænomenal kampsportsfilm”

The Raid: Retaliation kom på Netflix den 1. september 2015.

Se traileren til The Raid: Retaliation

https://youtu.be/Lpb6JHqlXhA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.