Kategorier
FILM OG SERIE NYT NETFLIX SERIER NYHEDER

De store Netflix-nyheder i 2016

Netflix har på TCA (Television Critics Association) i Los Angeles løftet sløret for, hvornår en række af streamingtjenestens nye serier og nye sæsoner af eksisterende serier får premiere i 2016. Det er med andre ord de serier, der får stemplet: Netflix Originals, som er med på listen.

Glæd dig til at se hvornår der kommer nye afsnit af velkendte serier som House of Cards, Orange is the New Black og Bloodline samt hvornår alle de nye Netflix-serier får premiere. 2016 bliver for alvor året, hvor Netflix satser på egenproduktionerne. Udover serierne her på siden, kan du også se frem til et hav af Netflix Originals film.

Få overblikket over de nye Netflix-serier her:

Nyt på Netflix i februar 2016

Better Call Saul sæson 2 kommer på Netflix den 16. februar.
Den skruppelløse advokat Saul Goodman tilbage til Netflix, når Better Call Saul sæson 2 får premiere. Et nyt afsnit vil herefter komme på hver uge, efter det har været vist på tv i USA.

Love – Premiere på Netflix d. 19. februar.
Judd Appatow, Paul Rust og Lesley Arfin har skabt, skrevet og executive produceret Love. I den romantiske komedieserie møder vi den flinke fyr Gus (Paul Rust) og den vilde pige Mickey (Gillian Jacobs), som fører os med ind i ungdommens ydmygelser, kærlighed, venskaber og andre ting, man til tider gerne vil undgå.

https://youtu.be/Ym3LoSj9Xj8

Fuller House – Hænderne Endnu Mere Fulde får premiere den 26. februar.
Vi er tilbage i familien Tanners velkendte hjem i San Francisco og næste alle de kendte skuespillere er tilbage i de velkendte roller og de har Hænderne Endnu Mere Fulde. Historien fra Hænderne fulde fortsætter, da D.J. Tanner-Fuller beder sin søster Stephanie og hendes ven Kimmy om at flytte ind og hjælpe hende med sine tre drenge.

https://youtu.be/LMtRq6696L4

Nyt på Netflix i marts 2016

House of Cards sæson 4 får premiere på Netfix d. 4. marts.
Kevin Spacey og Robin Wright er snart tilbage i rollerne som Frank og Claire Underwood. Der er præsidentvalg og Frank må i arbejdstøjet for at blive genvalgt.

Flaked – Premiere på Netflix d. 11. marts 2016
Flaked er den tragikomiske historie om Chip, der spilles af Will Arnett. I sin egen lille “verden” i Venice I Californien vikles Chip ind i et spind af løgne omrking hans image, der langsomt trævles op.

Daredevil sæson 2 kommer på Netflix den 18. marts.
Akkurat som Matt tror, han har genoprettet ro og orden i byen, vågner nye kræfter i Hell’s Kitchen. Nu må manden uden frygt klare en ny fjende i Frank Castle – og møde sin gamle flamme, Elektra Natchios.

Nyt på Netflix i april 2016

Lost & Found Music Studios kommer på Netflix d. 1. april.
En ny dramaserier på Netflix for tweens og teens om en gruppe teenagere, der kæmper for at finde sammen i musikken og slå igennem.

The Ranch – Premiere på Netflix d. 10. april
Efter et mislykket forsøg på en professionel karriere i amerikansk football vender Colt (Ashton Kutcher) hjem til familiens ranch i Colorado. Her står han ansigt til ansigt med blandt andet sin far og bror, som han ikke har set i 15 år. Serien er produceret af Don Reo (Two and a half men).

Unbreakable Kimmy Schmidt – 2. sæson – Premiere på Netflix d. 15. april.
Efter at have boet i en sekt i 15 år beslutter Kimmy sig for at starte på en frisk i New York City. Med kun en rygsæk, et par sneakers og et par bøger under armen er hun klar til at opleve en verden hun ikke engang troede fandtes mere. I rollen som Kimmy Schmidt ses Ellie Kemper (The Office).

Nyt på Netflix i maj 2016

Marseille – Premiere på Netflix d. 5. maj 2016
Marseille er ny fransk politisk serie, der er skrevet af Dan Franck og har Gérard Depardieu i hovedrollen som byens borgmester, Robert Taro. Han har været borgmester i Marseille i 25 år. Nu står han over for en hensynsløs valgkampagne mod sin unge, ambitiøse tidligere protegé.

Grace and Frankie 2. sæson kommer på Netflix d. 6. maj 2016.
Jane Fonda og Lily Tomlin er tilbage som Grace and Frankie – to kvinder hvis liv pludselig forandrer sig helt, da deres mænd springer ud som homoseksuelle. Begge mænd forlader deres koner til fordel for hinanden – og nu må Grace og Frankie stå sammen. Serien er executive produceret af Marta Kaufman (Friends).

Nyt på Netflix i juni 2016

Word Party kommer på Netflix d. 3. juni.
I Word Party følger vi fire små søde babydyr, der synger, danser og leger. Showet er for for Netflix’ yngste medlemmer, der kan deltage aktivt, og, ligesom figurerne i showet, også selv kan lære en masse ord.

Orange is the New Black – 4. sæson får premiere på Netflix d. 17. juni
Nu kommer der endnu en sæson med de seje kvinder fra Litchfield. Den anmelderroste og prisvindende serie har Taylor Schilling i hovedrollen som Piper.

Nyt på Netflix i juli 2016

Stranger Things – Premiere på Netflix d. 15. juli
Stranger Things er en ny dramaserie instrueret af brødrene Matt og Ross Duffer. En ung dreng forsvinder på mystisk vis og straks bliver politi, venner og familie rodet ind i et stort mysterium.

Nyt på Netflix i august 2016

The Get Down – Første del får premiere d. 12. august på Netflix
The Get Down er ny hip hop-serie produceret af Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Romeo + Juliet, The Great Gatsby). Serien foregår i 1970’ernes New York City. Her følger vi en gruppe drenge, der klarer den hårde hverdag med verbale ordspil, dans og spraydåser.

https://youtu.be/zejyzr5vW3A

 

Kommer også på Netflix i 2016

Between kommer på Netflix i løbet af maj eller juni 2016.
Vi er tilbage hos de karantæneramte indbyggere i Pretty Lake. Byen der havde 8.244 indbyggere da serien begyndte, men en tal der hurtigt bliver lavere, da en mystiske virus dræber alle voksne over 21 år i byen.

Bloodline sæson 2 kommer formentlig i løbet af foråret 2016.
Vi er tilbage hos familien Rayburn og deres hotel i Florida Keys. Familiens sorte får, Danny (Ben Mendelsohn) får uventet besøg fra en af sine voldelige venner fra fortiden. Endnu en gang er der lagt op til problemer for familien, der gemmer på en grusom fortid.

Marco Polo sæson 2 kommer på Netflix i 2016.
Kun de færreste kender den sande historie om den legendariske opdagelsesrejsende Marco Polo, men det vil denne Netflix-original serie helt sikkert vende op og ned på.

Narcos sæson 2 kommer formentlig på Netflix til efteråret 2016
Den fantasiske historie om Pablo Escobar (Walter Moura): Den formentlig mest berømte og berygtede narkobaron nogensinde fortsætter til efteråret 2016.

The Crown kommer på Netflix i løbet af 2016.
Denne historie afslører de politiske kampe og romancer bag Dronning Elizabeth d. 2. styre og de begivender, der var med til at forme anden halv del af det 20. århundrede.

Dette er den foreløbige liste, som vi løbende opdaterer efterhånden som Netflix melder nye datoer ud.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.