Kategorier
BREAKING NYHEDER

Ny original Netflix-serie fra folkene bag ‘Friends’

Netflix har netop bekræftet, at de til næste år står bag en ny komedieserie ‘Grace & Frankie’ med Jane Fonda og Lily Tomlin i hovedrollerne.

Grace (Jane Fonda) og Frankie (Lily Tomlin) har været rivaler i mange år, men havne pludselig sammen, da deres mænd bliver forelskede i hinanden og stikker af for at blive gift. Det efterlader de to hustruer i en noget akavet situation og permanent forbundet. Trods mange års uvenskab må de erkende, at de bliver hinandens redning.

Bag projektet står Howard J. Morris samt Marta Kaufmann, der var en af folkene bag tv-serien ‘Venner‘.

Ted Sarandos, der er indholdsdirektør hos Netflix fortæller til Variety at serien er som skabt for de to kvinder: “Det er en virkelig sjov, varm og alt andet en sammenhængende serie, som vi glæder os rigtig meget til at vise vores abonnenter”

Der laves i alt 13 afsnit af hver en halv time og Netflix forventer, at ‘Grace & Frankie’ får premiere til sommeren 2015.

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.