Kategorier
BREAKING TEKNIK

Billigere at se Netflix på TV med Chromecast

Googles Chromecast kan være løsningen for dig, hvis du ønsker at se Netflix på den store skærm, men har et fjernsyn som er ældre end to-tre år og  som ikke understøtter SMART-TV.

Chromecast er nemlig endelig kommet til Danmark og blandt de første apps er heldigvis en Netflix-app. Tidligere har Appel-TV ellers været det mest oplagte første valg for at kunne se Netflix på fjernsynet, men med Googles Cromecast har du fået et billigere alternativ.

Systemet kan bruges på alle fjernsyn med en HDMI-indgang. Udover at se Netflix og YouTube, kan du med Chromecast også streame alt indhold fra din smartphone, tablet eller PC’er til fjernsynet.

Indtil videre findes der dog kun en Chromecast app til Android og iOS, men mon ikke næste skridt bliver en Windows 8-app.

Prisen for Chromecast ligger lige nu på under 300,- hvilket gør det til en af de billigste løsninger hvis du ønsker se Netflix på fjernsynet.

Se evt denne detaljerede anmeldelse af Chromecast fra recordere.dk.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.