Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

‘LIFE 2.0’ prisvindende dokumentar på Netflix

I dokumentaren ‘LIFE 2.0’ stiller instruktøren Jason Spingarn-Koff  skarpt på det stigende antal mennesker, som logger på den virtuelle verden ‘Second Life’.

I ‘LIFE 2.0’ følger vi en 30-årig anonym ægtemand, der lever sit liv online som en 11-årig pige, husmoren Amie og hendes accelererende internet-affære med verdensmanden Blunty samt Asri, en afro-amerikansk kvinde, hvis blomstrende virtuelle forretning (drevet fra et usselt kælderværelse i Detroit) bliver piratkopieret, hvilket tvinger hende til at retsforfølge den ansvarlige IRL (In Real Life).

For at komme tæt på de fire mennesker hvis virkelige liv mere eller mindre leves på internettet, måtte Jason Spingarn-Koff skabe sin egen nysgerrige avatar og forsvinde ind i ‘Second Life’.

LIFE 2.0 har bl.a. vundet prisen for bedste dokumentarfilm på Philadelphia Film Festival og blev udvalgt til visning på den hæderkronede Sundance Film Festival i 2010.

Denne fascinerende dokumentarfilm om en verden, som de færreste af os kender til, kom på Netflix den 16. marts 2014

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.